Followers

Friday, March 04, 2011

Carpet & Bunga


Post yang agak dah basi.

Ni hasil dapatan masa pergi Nilai aritu,

Meh sini saya kongsi apa yang saya dapat







Karpet untuk bilik pengantin

Saya hanya beli dengan harga RM 85 sahaja,

Dah banyak tempat survey, most of kedai jual dalam harga seratus ke atas,

Berbaloi tak apa yang saya dpat??

Please say yes!

Huhu


*****

Bunga tangan tuk nikah,

Saya beli 2 jambak,

Satu jambak dalam RM 15.90 kalu saya tak salah,

So total dalam RM 30++ (Malas nak kire)




Mahu cari lagi banyak barang murah

Daaa~


2 Kata-Kata Inspirasi:

ms.comey said...

brape saiz kAPET tu?i bl 5x7,rm150.awk pny?

Fardilla Fawzi said...

Hai,

Kalau tak salah sama la saiz karpet kita...

Mmg ada kedai yg jual RM150 tapi sy survey smpai dpt murah.

Kedai ni tuan kedai tak berapa nak friendly sgt tp bole dpt murah..huhu

Friday, March 04, 2011

Carpet & Bunga



Post yang agak dah basi.

Ni hasil dapatan masa pergi Nilai aritu,

Meh sini saya kongsi apa yang saya dapat







Karpet untuk bilik pengantin

Saya hanya beli dengan harga RM 85 sahaja,

Dah banyak tempat survey, most of kedai jual dalam harga seratus ke atas,

Berbaloi tak apa yang saya dpat??

Please say yes!

Huhu


*****

Bunga tangan tuk nikah,

Saya beli 2 jambak,

Satu jambak dalam RM 15.90 kalu saya tak salah,

So total dalam RM 30++ (Malas nak kire)




Mahu cari lagi banyak barang murah

Daaa~


2 comments on "Carpet & Bunga"

ms.comey on March 5, 2011 at 7:40 PM said...

brape saiz kAPET tu?i bl 5x7,rm150.awk pny?

Fardilla Fawzi on March 5, 2011 at 8:53 PM said...

Hai,

Kalau tak salah sama la saiz karpet kita...

Mmg ada kedai yg jual RM150 tapi sy survey smpai dpt murah.

Kedai ni tuan kedai tak berapa nak friendly sgt tp bole dpt murah..huhu

Disable Right Click