Followers

Monday, March 07, 2011

Yes dapat pengganti!



Salam dan hai,


Alhamdulillah tadi ada sorang ni call yang kenalkan nama die Wawa sangat berminat nak replace tempat saya kat rumah sewa Taman Medan. Baru semalam iklan tu dapat post kat Mudah.com. Thanks bebanyak kepada Mudah. Huhu


Yeayy semangat nak pindah. Si Wawa ni siap pesan lagi jangan bagi kat orang lain. Dia memang gile-gile nak bilik tu. Bagus-bagus.


So masalah half dah setel. Selagi tak confirm masuk kire half setel la kan. Bole plak.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 07, 2011

Yes dapat pengganti!




Salam dan hai,


Alhamdulillah tadi ada sorang ni call yang kenalkan nama die Wawa sangat berminat nak replace tempat saya kat rumah sewa Taman Medan. Baru semalam iklan tu dapat post kat Mudah.com. Thanks bebanyak kepada Mudah. Huhu


Yeayy semangat nak pindah. Si Wawa ni siap pesan lagi jangan bagi kat orang lain. Dia memang gile-gile nak bilik tu. Bagus-bagus.


So masalah half dah setel. Selagi tak confirm masuk kire half setel la kan. Bole plak.




0 comments on "Yes dapat pengganti!"

Disable Right Click