Followers

Wednesday, March 09, 2011

Garlic Bread



Salam dan selamat pagi uolss,


Hari ni baru bole belek-belek laptop ni. Semalam seharian bizi kat kitchen. Praktikal western 8 jam direct. Mahu pecah tumit berdiri lelama. Anak tekak ni dah tak larat nak menjerit lagi. Macam gini la keadaannya bila dah diajar tapi buat-buat mcm tak penah diajar. Macam mana ye nak bagi mereka ni cepat pick-up sikit.


Kerja simple je. Bukan buat sorang-sorang tapi by group. Yang paling saya marah semalam mcm mana garlic bread boleh hangus. Memang bikin gua hangus dari kaki sampai ke kepala. Cuba bayangkan bende simple tak bole nak buat apatah lagi bende paling susah.


Ok ok pagi-pagi dah bawak mood mengomel. Tak kuasa nak layan.

Nak fokus siapkan kerja jap. Sat lagi i datang balik belek-belek blog ni. Rindu. Huhu....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 09, 2011

Garlic Bread




Salam dan selamat pagi uolss,


Hari ni baru bole belek-belek laptop ni. Semalam seharian bizi kat kitchen. Praktikal western 8 jam direct. Mahu pecah tumit berdiri lelama. Anak tekak ni dah tak larat nak menjerit lagi. Macam gini la keadaannya bila dah diajar tapi buat-buat mcm tak penah diajar. Macam mana ye nak bagi mereka ni cepat pick-up sikit.


Kerja simple je. Bukan buat sorang-sorang tapi by group. Yang paling saya marah semalam mcm mana garlic bread boleh hangus. Memang bikin gua hangus dari kaki sampai ke kepala. Cuba bayangkan bende simple tak bole nak buat apatah lagi bende paling susah.


Ok ok pagi-pagi dah bawak mood mengomel. Tak kuasa nak layan.

Nak fokus siapkan kerja jap. Sat lagi i datang balik belek-belek blog ni. Rindu. Huhu....


0 comments on "Garlic Bread"

Disable Right Click