Followers

Monday, March 28, 2011

Ada org request jadi suri rumah



B : U watpe...
Saya : I wat keje la. Malam ni ada 2 kelas tuisyen. Hurmmmm....
B: Sian syg. Kawin nanti berenti la. Jadi suri rumah je....



Hui kalau Puan Rodziah and En Mohd Fawzi dengar ni, maunya menjerit satu Pengkalan Pegoh (Kg saya).

Huhu mak dah siap pesan, buat apa belaja tinggi kalau takat nak dok rumah jadi suri rumah,

Lain orang lain pendapat
tapi....


Kalau dah ketentuan saya jadi suri rumah nak buat mcm mana
Huhu





4 Kata-Kata Inspirasi:

saufee fadhillah said...

Kalau laki aku bagi 5 ribu sebulan memang nak sgt weih dok rumah..hehehe

Fardilla Fawzi said...

Huhu bosan kot dok umah..otak tak berkembang...

Nti kalu tak keje...takkan la nak beli sepentot pun nak mintak duit laki..huhu baik tak aku....

Bertuah bumblebee dpt tunang mcm aku yg bukan kaki kikis...huhu =p

Dona said...

Subjective sangat topik ni. Kalau aku lah, aku tak kisah kalau one day ditakdirkan jadi suri rumah. Tak semestinya jadi suri rumah tu tak berjaya. Contoh : Mak Hanis Zalikha.

Fardilla Fawzi said...

Dona: Terpulang pd pendirian masing-masing...aku tak ckp jadi suri rumah tu tak berjaya..huhu

Msg2 ada pandangan sendiri...Tp kalau takda sapa yang nak bola harap tuk jaga anak..lebih baik jadi suri rumah...

Anak dan keluargakan lebih penting...cecece...

Monday, March 28, 2011

Ada org request jadi suri rumah




B : U watpe...
Saya : I wat keje la. Malam ni ada 2 kelas tuisyen. Hurmmmm....
B: Sian syg. Kawin nanti berenti la. Jadi suri rumah je....



Hui kalau Puan Rodziah and En Mohd Fawzi dengar ni, maunya menjerit satu Pengkalan Pegoh (Kg saya).

Huhu mak dah siap pesan, buat apa belaja tinggi kalau takat nak dok rumah jadi suri rumah,

Lain orang lain pendapat
tapi....


Kalau dah ketentuan saya jadi suri rumah nak buat mcm mana
Huhu





4 comments on "Ada org request jadi suri rumah"

saufee fadhillah on March 28, 2011 at 2:40 PM said...

Kalau laki aku bagi 5 ribu sebulan memang nak sgt weih dok rumah..hehehe

Fardilla Fawzi on March 28, 2011 at 2:52 PM said...

Huhu bosan kot dok umah..otak tak berkembang...

Nti kalu tak keje...takkan la nak beli sepentot pun nak mintak duit laki..huhu baik tak aku....

Bertuah bumblebee dpt tunang mcm aku yg bukan kaki kikis...huhu =p

Dona on March 28, 2011 at 3:42 PM said...

Subjective sangat topik ni. Kalau aku lah, aku tak kisah kalau one day ditakdirkan jadi suri rumah. Tak semestinya jadi suri rumah tu tak berjaya. Contoh : Mak Hanis Zalikha.

Fardilla Fawzi on March 28, 2011 at 3:49 PM said...

Dona: Terpulang pd pendirian masing-masing...aku tak ckp jadi suri rumah tu tak berjaya..huhu

Msg2 ada pandangan sendiri...Tp kalau takda sapa yang nak bola harap tuk jaga anak..lebih baik jadi suri rumah...

Anak dan keluargakan lebih penting...cecece...

Disable Right Click