Followers

Wednesday, March 09, 2011

Org tu punya besday




Hampir lupa akhir bulan ni besday orang tu yang ke dot dot. OMG dah tua rupanya orang tu. Nak bagi apa ni. Any idea????


Kalau org tu tahu saya hampir lupe mesti kecik hati. Tapi die dah siap pesan tak payah nak beria hadiah bagai. Nak kawen kene simpan duit. Kantoi.....hahaha dah tahu sape empunya besday. Eh dah kantoi ke belum. Argh lantak la labu.


Last year saya delivery bunga and coklat kat opis pastu siap tanya mcm mana nak buat mcm tu. Hahaha....

So tahun ni nak wat apa ye???


2 Kata-Kata Inspirasi:

Cik Puan Syafa said...

buat panggilan hangitt...heeehee

candle lite dinner maybe? ^__^

Fardilla Fawzi said...

Wow cik puan pengantin..hee

Best jgk idea2 tu....cume kene arrange masa je..kalau bab makan mmg tak penah tolak...

Wednesday, March 09, 2011

Org tu punya besday





Hampir lupa akhir bulan ni besday orang tu yang ke dot dot. OMG dah tua rupanya orang tu. Nak bagi apa ni. Any idea????


Kalau org tu tahu saya hampir lupe mesti kecik hati. Tapi die dah siap pesan tak payah nak beria hadiah bagai. Nak kawen kene simpan duit. Kantoi.....hahaha dah tahu sape empunya besday. Eh dah kantoi ke belum. Argh lantak la labu.


Last year saya delivery bunga and coklat kat opis pastu siap tanya mcm mana nak buat mcm tu. Hahaha....

So tahun ni nak wat apa ye???


2 comments on "Org tu punya besday"

Cik Puan Syafa on March 9, 2011 at 1:07 PM said...

buat panggilan hangitt...heeehee

candle lite dinner maybe? ^__^

Fardilla Fawzi on March 9, 2011 at 3:07 PM said...

Wow cik puan pengantin..hee

Best jgk idea2 tu....cume kene arrange masa je..kalau bab makan mmg tak penah tolak...

Disable Right Click