Followers

Wednesday, March 02, 2011

Q She Untuk Saya




Semalam saya sempat pergi ke Tesco untuk cari barang sikit. So sementalah saya dah sampai Tesco ni saya singgah jap kat kiosk yang jual segala bagai jamu and sewaktu dengannya.

Saya terus tanya kat akak sorang tu.

Ada jual Q-She tak???

Akak tu cakap ada. So die tunjukkan saya satu kotak. Tapi kotak die agak buruk. Saya tak berapa nak yakin.

Then saya buat-buat tanya.

"Kak apa ye khasiat supplemen ni"

Akak tu baru terhegeh-hegeh nak baca apa khasiat supplemen tu kat kotak. Padahal saya dah tahu apa kebaikan die berdasarkan pembacaan saya di alam maya.

Akak tu jawab " Die elok untuk kesihatan dalaman wanita"

Huh jawapan selamat. Jual produk tapi tak tahu apa yang dijual and khasiat die. Menci ok penjual mcm ni.

Pastu saya tanya lagi

"Produk ni elok untuk orang dah kawin ke belum kawin. Kalau belum kawin bole makan ke??

Then akak tu tengok balik tulisan kat kotak tu. Lama jugak saya tunggu jawapan die.

"Oh produk ni khas untuk orang dah kawin je"

Padahal saya dah tahu, gadis remaja yang belum kawin pun bole consume produk ni. So sape yang nak jual produk skg ni. Saya ke akak tu???

"Takpela kak, terima kasih"

Saya terus blah memandangkan masa ni dah pukul 430 ptg. Kantoi!






Kalau uolss tak berapa yakin dengan keberkesanannya sila la google apa yang patut.

Sekian terima kasih.


P/s: Masih belum berjaya untuk mendapatkannya. Once i dah consume, i akan share hasilnya dengan uolls ok.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 02, 2011

Q She Untuk Saya





Semalam saya sempat pergi ke Tesco untuk cari barang sikit. So sementalah saya dah sampai Tesco ni saya singgah jap kat kiosk yang jual segala bagai jamu and sewaktu dengannya.

Saya terus tanya kat akak sorang tu.

Ada jual Q-She tak???

Akak tu cakap ada. So die tunjukkan saya satu kotak. Tapi kotak die agak buruk. Saya tak berapa nak yakin.

Then saya buat-buat tanya.

"Kak apa ye khasiat supplemen ni"

Akak tu baru terhegeh-hegeh nak baca apa khasiat supplemen tu kat kotak. Padahal saya dah tahu apa kebaikan die berdasarkan pembacaan saya di alam maya.

Akak tu jawab " Die elok untuk kesihatan dalaman wanita"

Huh jawapan selamat. Jual produk tapi tak tahu apa yang dijual and khasiat die. Menci ok penjual mcm ni.

Pastu saya tanya lagi

"Produk ni elok untuk orang dah kawin ke belum kawin. Kalau belum kawin bole makan ke??

Then akak tu tengok balik tulisan kat kotak tu. Lama jugak saya tunggu jawapan die.

"Oh produk ni khas untuk orang dah kawin je"

Padahal saya dah tahu, gadis remaja yang belum kawin pun bole consume produk ni. So sape yang nak jual produk skg ni. Saya ke akak tu???

"Takpela kak, terima kasih"

Saya terus blah memandangkan masa ni dah pukul 430 ptg. Kantoi!






Kalau uolss tak berapa yakin dengan keberkesanannya sila la google apa yang patut.

Sekian terima kasih.


P/s: Masih belum berjaya untuk mendapatkannya. Once i dah consume, i akan share hasilnya dengan uolls ok.


0 comments on "Q She Untuk Saya"

Disable Right Click