Followers

Wednesday, March 16, 2011

Mangkuk Tingkat



Assalamualaikum and selamat pagi uolss,


Pagi ni saya nak mulakan entry dengan cite hot lagi sensasi yang bikin boleh caskan bendalir negatif dalam badan saya.

Huh angin satu badan. Pagi-pagi starting hari mood memang agak slow sikit. Saya bukan spesies happy go lucky. Tengok muka pun tau kan.

So tadi pagi-pagi dok orang sibuk redah jem nak pergi opis, sibukla mangkuk ayun tu kol. Kol banyak kali plak tu. Saya memang pantang kalau orang yang kol banyak kali, yang tak reti bahasa bila orang taknak angkat kol. Stop la kol. Ni tak banggang kol banyak kali. Ingat aku nak angkat. Jangan harap ok.

Pastu mangkuk ayun ni msg tanya saya dah cari orang ke belum. Apa masalah kau? Aku tahu la keje aku kan...nak menyibuk apehal. Saya just reply DAH. Tu je. Malas nak bermesra alam pepagi buta ni. Bila saya dah reply die kol lagi. Again saya memang malas nak cakap, so tak angkat. Die msg lg tanya sama ada saya cakap tak sewa bilik tu naik. Kali ni saya malas nak layan. Mengelabah sangat. Aku tahu la kerja aku...ko tak payah nak menyibuk bole.....



Nasib baik la aku tak berambus senyap-senyap. Kalau tak korang pikirla mcm mana nak setelkan sewa bulan depan.







2 Kata-Kata Inspirasi:

Dona said...

Dilla, Bawak bersabaq. Sebenarnya aku nak ajak ko datang rumah aku Sabtu ni. Aku bertunang weh. Moh balik ke Ipoh.

Fardilla Fawzi said...

Alamak...sabtu ni tak dpt la wei...aku ada kelas...tak dpt nak ponteng...

aku mngkin balik hujung bulan ni....huhu...

wei bila kawin.....

Wednesday, March 16, 2011

Mangkuk Tingkat




Assalamualaikum and selamat pagi uolss,


Pagi ni saya nak mulakan entry dengan cite hot lagi sensasi yang bikin boleh caskan bendalir negatif dalam badan saya.

Huh angin satu badan. Pagi-pagi starting hari mood memang agak slow sikit. Saya bukan spesies happy go lucky. Tengok muka pun tau kan.

So tadi pagi-pagi dok orang sibuk redah jem nak pergi opis, sibukla mangkuk ayun tu kol. Kol banyak kali plak tu. Saya memang pantang kalau orang yang kol banyak kali, yang tak reti bahasa bila orang taknak angkat kol. Stop la kol. Ni tak banggang kol banyak kali. Ingat aku nak angkat. Jangan harap ok.

Pastu mangkuk ayun ni msg tanya saya dah cari orang ke belum. Apa masalah kau? Aku tahu la keje aku kan...nak menyibuk apehal. Saya just reply DAH. Tu je. Malas nak bermesra alam pepagi buta ni. Bila saya dah reply die kol lagi. Again saya memang malas nak cakap, so tak angkat. Die msg lg tanya sama ada saya cakap tak sewa bilik tu naik. Kali ni saya malas nak layan. Mengelabah sangat. Aku tahu la kerja aku...ko tak payah nak menyibuk bole.....



Nasib baik la aku tak berambus senyap-senyap. Kalau tak korang pikirla mcm mana nak setelkan sewa bulan depan.







2 comments on "Mangkuk Tingkat"

Dona on March 16, 2011 at 10:12 AM said...

Dilla, Bawak bersabaq. Sebenarnya aku nak ajak ko datang rumah aku Sabtu ni. Aku bertunang weh. Moh balik ke Ipoh.

Fardilla Fawzi on March 16, 2011 at 12:10 PM said...

Alamak...sabtu ni tak dpt la wei...aku ada kelas...tak dpt nak ponteng...

aku mngkin balik hujung bulan ni....huhu...

wei bila kawin.....

Disable Right Click