Followers

Monday, March 07, 2011

Emoci



Hari ni takda selera nak makan. Mungkin sebab first day bulan mengambang. Badan letih sikit banyak. Rasa mahu tido. Tapi tak bole. Malam ni kene berjuang lagi mencari sesuap nasi. Wahai hati, sila la bersabar.

Dari pagi tak makan. Then kelas western tadi just amik ciput-ciput hanya nak rasa. Sama ada ok atau tak. Nak evaluate apa yang students masak.


Baru kejap tadi saya turun tapau nasi kat makcik chantek. Tapau lauk feveret saya. Ayam goreng makcik chantek and sayur tauge campur. Selalu kalau lauk tu confirm licin. Tapi tadi tak lalu nak makan. Suku je saya makan. Tapi perut lapar.


Teringat kat En Azli. Bila saya buat tebiat tak lalu nak makan or makan tak abis. Die mesti cakap jangan paksa diri. Yela bile tak abis kan membazir. So saya makan la pelan-pelan. Tapi die mesti suruh saya benti makan. Takut nanti saya muntah.


Erm rindunya kat die. Membazir je nasi saya beli tadi. Terus teringat kat die. Arghh mengada la kau. Bila period mesti nak emosi lebih kan. Menyampah.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 07, 2011

Emoci




Hari ni takda selera nak makan. Mungkin sebab first day bulan mengambang. Badan letih sikit banyak. Rasa mahu tido. Tapi tak bole. Malam ni kene berjuang lagi mencari sesuap nasi. Wahai hati, sila la bersabar.

Dari pagi tak makan. Then kelas western tadi just amik ciput-ciput hanya nak rasa. Sama ada ok atau tak. Nak evaluate apa yang students masak.


Baru kejap tadi saya turun tapau nasi kat makcik chantek. Tapau lauk feveret saya. Ayam goreng makcik chantek and sayur tauge campur. Selalu kalau lauk tu confirm licin. Tapi tadi tak lalu nak makan. Suku je saya makan. Tapi perut lapar.


Teringat kat En Azli. Bila saya buat tebiat tak lalu nak makan or makan tak abis. Die mesti cakap jangan paksa diri. Yela bile tak abis kan membazir. So saya makan la pelan-pelan. Tapi die mesti suruh saya benti makan. Takut nanti saya muntah.


Erm rindunya kat die. Membazir je nasi saya beli tadi. Terus teringat kat die. Arghh mengada la kau. Bila period mesti nak emosi lebih kan. Menyampah.


0 comments on "Emoci"

Disable Right Click