Followers

Tuesday, March 22, 2011

5 months to go



OMG hari ni rase lemau kaw-kaw. Kelas Kitchen back to back. Plus arini panel MQA masih menjalankan siasatan. Fuh nasib la panel DHC tak se-skema panel DKS. Amin...


P/s: Mode kawin semakin menjadi-jadi, makin hari makin tak sabar and bertambah rasa sayang. Ko mmg dah tahap miang kan.

~ 5 months to go ~


3 Kata-Kata Inspirasi:

Dona said...

Pempuan... ko dapat tak sms aku pasal nombor ustaz azwani tu?

Dia.Honey said...

gud luck gud luck..may all gud things come your way...

Fardilla Fawzi said...

To Dona:
Makcik aku dah dapat..thanks tau. Aku lupa nak reply kat ko sebab masa tu aku ada class..back to back..tak sempat nak belek2 hp..sori ek


To Dia.Honey:
Thanks...Same goes to you.. =)

Tuesday, March 22, 2011

5 months to go




OMG hari ni rase lemau kaw-kaw. Kelas Kitchen back to back. Plus arini panel MQA masih menjalankan siasatan. Fuh nasib la panel DHC tak se-skema panel DKS. Amin...


P/s: Mode kawin semakin menjadi-jadi, makin hari makin tak sabar and bertambah rasa sayang. Ko mmg dah tahap miang kan.

~ 5 months to go ~


3 comments on "5 months to go"

Dona on March 22, 2011 at 5:51 PM said...

Pempuan... ko dapat tak sms aku pasal nombor ustaz azwani tu?

Dia.Honey on March 23, 2011 at 10:36 AM said...

gud luck gud luck..may all gud things come your way...

Fardilla Fawzi on March 24, 2011 at 12:58 AM said...

To Dona:
Makcik aku dah dapat..thanks tau. Aku lupa nak reply kat ko sebab masa tu aku ada class..back to back..tak sempat nak belek2 hp..sori ek


To Dia.Honey:
Thanks...Same goes to you.. =)

Disable Right Click