Followers

Monday, March 28, 2011

Perihal Inai


Apa hukumnya memakai inai yang bercorak-corak mcm picture di bawah.

Ok tang tu nanti saya akan google sendiri and cuba share kat sini



Apa pun saya memang suka sangat dengan design inai Ayu Raudah.
Nampak kemas dan chantek.


Saya memang banned dengan corak inai yang carca marba yang bole bikin sakit mata tengok.
Biarla corak tu simple asalkan ia nampak kemas dan tidak serabut



Corak 1




Corak 2
Kat kaki pun boleh buat jugak kan




Corak 3
Yg ni bole tengok kat blogspot yang tertera
Saya grab dari google je


Thanks to Mr. Google



Agak-agak kat mana nak buat inai nanti ye.
Lagi satu inai corak ni kalau buat awal-awal nanti time majlis dah hilang.

So harusla cari berdekatan dengan rumah
Sehari sebelum majlis baru nak buat
Tu pun kalau ko tak mengelupur bizi masa tu


Sekian


2 Kata-Kata Inspirasi:

lady_eira said...

akk dulu buat corak inai ni dua hari sebelum nak kawin... huhu curi2 kuar.. padahal akk n ayah akk dah pesan jangan kuar rumah time tu... dah laa masa buat corak inai tu buat area gombak kat depan kfc, tempat orang lalu lalang.. semua dok tgk.. cam jadi model pun ada... sampai je umah, kakak akk siap tanya, BILA PULAK KO BUAT MENDE ALAH NI.. huhu BIARLAH RAHSIA...

Fardilla Fawzi said...

Huhu tula..dekat area rumah saya tu banyak je kedai yg boleh buatkan inai....


sempatla jugak kalau nak lari sekejap mcm kak ira...hehehe

Monday, March 28, 2011

Perihal Inai



Apa hukumnya memakai inai yang bercorak-corak mcm picture di bawah.

Ok tang tu nanti saya akan google sendiri and cuba share kat sini



Apa pun saya memang suka sangat dengan design inai Ayu Raudah.
Nampak kemas dan chantek.


Saya memang banned dengan corak inai yang carca marba yang bole bikin sakit mata tengok.
Biarla corak tu simple asalkan ia nampak kemas dan tidak serabut



Corak 1




Corak 2
Kat kaki pun boleh buat jugak kan




Corak 3
Yg ni bole tengok kat blogspot yang tertera
Saya grab dari google je


Thanks to Mr. Google



Agak-agak kat mana nak buat inai nanti ye.
Lagi satu inai corak ni kalau buat awal-awal nanti time majlis dah hilang.

So harusla cari berdekatan dengan rumah
Sehari sebelum majlis baru nak buat
Tu pun kalau ko tak mengelupur bizi masa tu


Sekian


2 comments on "Perihal Inai"

lady_eira on March 29, 2011 at 10:32 AM said...

akk dulu buat corak inai ni dua hari sebelum nak kawin... huhu curi2 kuar.. padahal akk n ayah akk dah pesan jangan kuar rumah time tu... dah laa masa buat corak inai tu buat area gombak kat depan kfc, tempat orang lalu lalang.. semua dok tgk.. cam jadi model pun ada... sampai je umah, kakak akk siap tanya, BILA PULAK KO BUAT MENDE ALAH NI.. huhu BIARLAH RAHSIA...

Fardilla Fawzi on March 29, 2011 at 11:17 AM said...

Huhu tula..dekat area rumah saya tu banyak je kedai yg boleh buatkan inai....


sempatla jugak kalau nak lari sekejap mcm kak ira...hehehe

Disable Right Click