Followers

Monday, March 14, 2011

Malas nak pergi bole?



Rasa macam malas plak nak pergi intebiu tu. After diskus dengan En Azli saya dah buat pro and cons. Ala baru je intebiu kan. Tapi for what saya pergi kalau dah memang saya taknak kerja kat situ.

Ada beberapa alasan kenapa saya tak mahu datang untuk interview tu. Plus lagi 5 bulan nak bersatu. Melainkan kalau offer yang saya dapat tu kat area Seremban.

Ok la malas mahu beratkan kepala.

Fokus untuk moderasi soalan. Tata



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 14, 2011

Malas nak pergi bole?




Rasa macam malas plak nak pergi intebiu tu. After diskus dengan En Azli saya dah buat pro and cons. Ala baru je intebiu kan. Tapi for what saya pergi kalau dah memang saya taknak kerja kat situ.

Ada beberapa alasan kenapa saya tak mahu datang untuk interview tu. Plus lagi 5 bulan nak bersatu. Melainkan kalau offer yang saya dapat tu kat area Seremban.

Ok la malas mahu beratkan kepala.

Fokus untuk moderasi soalan. Tata



0 comments on "Malas nak pergi bole?"

Disable Right Click