Followers

Thursday, March 24, 2011

Penat :: Sakit Hati

Letihkan bila asik cakap bende yang sama 2 3 kali. Saya dah tak larat nak marah-marah and membebel bende yang sama. Membebel berkilo-kilo pun kesalahan yang dibuat tetap sama.

Skg ni saya masih lagi dalam kelas praktikal kitchen. Ntahla saya dah ulang banyak kali bnde yang sama pun still buat silap lagi. Padahal kelas teori last week saya siap bagitau lagi method apa nak kene buat.

Penat penat penat penat.....




Hari ni kelas western clash dengan baking class. Ada sorang student tu Masya Allah sangat kurang ajar. Tak padan yang bapuk. Minta maaf la bapuk sekalian. Saya ada je student yang lembut mcm gitu tapi takdala tahap esktrem macam student tu.

Mulut kurang ajar. Cuba uolss bayangkan lecturer die bole menjeling and buat mcm kawan sendiri. Kalau student i dah lama kene lempang kot. Tahan marah je ni.


Sakit hati dengan perangai student hari ni.

2 Kata-Kata Inspirasi:

lady_eira said...

jgn layan student camtu.... tak sedar yg kita nk bg ilmu pd dia.... dulu akk pun tensen dgn student camtu.. siap nangis lah akk sbb tak tahan dgn perangai student... lama2 tu buat tak tahu jer dgn budak2 cam ni.. penat marah..

Fardilla Fawzi said...

Hai akak..baby sihat =)


Geram gile kak..kalu akak tengok sendiri mesti akak rasa mcm nak lempang je die.

Bayangkanlah die bole jeling saya and mengomel2 belakang2 pasal saya. Memang tahap kurang ajar. Dah la bapuk..memang tak sedar diri langsung...

Thursday, March 24, 2011

Penat :: Sakit Hati


Letihkan bila asik cakap bende yang sama 2 3 kali. Saya dah tak larat nak marah-marah and membebel bende yang sama. Membebel berkilo-kilo pun kesalahan yang dibuat tetap sama.

Skg ni saya masih lagi dalam kelas praktikal kitchen. Ntahla saya dah ulang banyak kali bnde yang sama pun still buat silap lagi. Padahal kelas teori last week saya siap bagitau lagi method apa nak kene buat.

Penat penat penat penat.....




Hari ni kelas western clash dengan baking class. Ada sorang student tu Masya Allah sangat kurang ajar. Tak padan yang bapuk. Minta maaf la bapuk sekalian. Saya ada je student yang lembut mcm gitu tapi takdala tahap esktrem macam student tu.

Mulut kurang ajar. Cuba uolss bayangkan lecturer die bole menjeling and buat mcm kawan sendiri. Kalau student i dah lama kene lempang kot. Tahan marah je ni.


Sakit hati dengan perangai student hari ni.

2 comments on "Penat :: Sakit Hati"

lady_eira on March 24, 2011 at 12:19 PM said...

jgn layan student camtu.... tak sedar yg kita nk bg ilmu pd dia.... dulu akk pun tensen dgn student camtu.. siap nangis lah akk sbb tak tahan dgn perangai student... lama2 tu buat tak tahu jer dgn budak2 cam ni.. penat marah..

Fardilla Fawzi on March 24, 2011 at 12:51 PM said...

Hai akak..baby sihat =)


Geram gile kak..kalu akak tengok sendiri mesti akak rasa mcm nak lempang je die.

Bayangkanlah die bole jeling saya and mengomel2 belakang2 pasal saya. Memang tahap kurang ajar. Dah la bapuk..memang tak sedar diri langsung...

Disable Right Click