Followers

Sunday, March 06, 2011

Lambat lagi ke?




Ala boringnya nak tunggu En Azli balik dari Pahang. Tapi dah janji nak jumpa arini. Kat Seremban plak tu. Erm katenya pukul 5 petang baru sampai Semban. Lama lagi tu. Haishhh....

Kat Semban ada tempat shopping best tak?? Tak pun sementara nak tunggu gi karok sorang-sorang dulu ke??? Hahaha kes boring sangat dok kat umah ni. Murni dah kuar dah. Tinggal saya keseorangan.

Nak buat ape ni????

Mode: Rindu kaw-kaw





0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, March 06, 2011

Lambat lagi ke?





Ala boringnya nak tunggu En Azli balik dari Pahang. Tapi dah janji nak jumpa arini. Kat Seremban plak tu. Erm katenya pukul 5 petang baru sampai Semban. Lama lagi tu. Haishhh....

Kat Semban ada tempat shopping best tak?? Tak pun sementara nak tunggu gi karok sorang-sorang dulu ke??? Hahaha kes boring sangat dok kat umah ni. Murni dah kuar dah. Tinggal saya keseorangan.

Nak buat ape ni????

Mode: Rindu kaw-kaw





0 comments on "Lambat lagi ke?"

Disable Right Click