Followers

Wednesday, March 30, 2011

Contest Innershine



Hello readers sume,

Promo promo....

Adila (jiran sebelah partition) baru bagitau saya dalam paper metro ada contest menarik. Innershine buat contest. Tajuk contest pun sama mcm contest Linda Onn and CST Production tu. Thanks ye jiran sebelah...

Senang je. Just tulis impian perkahwinan. Tapi yang ni bukan tepek kat blog tapi kita kene submit manually. Dengan syarat mesti disertakan dengan 12 botol innershine.

Hooray. Mahu mencuba nasib.

Untuk keterangan lanjut sila layari laman web ni....




P/s: Agak-agak boleh recycle balik tak post yang dulu
=p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 30, 2011

Contest Innershine




Hello readers sume,

Promo promo....

Adila (jiran sebelah partition) baru bagitau saya dalam paper metro ada contest menarik. Innershine buat contest. Tajuk contest pun sama mcm contest Linda Onn and CST Production tu. Thanks ye jiran sebelah...

Senang je. Just tulis impian perkahwinan. Tapi yang ni bukan tepek kat blog tapi kita kene submit manually. Dengan syarat mesti disertakan dengan 12 botol innershine.

Hooray. Mahu mencuba nasib.

Untuk keterangan lanjut sila layari laman web ni....




P/s: Agak-agak boleh recycle balik tak post yang dulu
=p


0 comments on "Contest Innershine"

Disable Right Click