Followers

Wednesday, March 02, 2011

Bunga Tangan



Ok tarik nafas dalam-dalam

Terasa mcm nak ubah fikiran.

Huhu

Ingat tak post saya yang ini ---> Bunga Tangan Resepsi

Kan skg ni saya tengah poyo cari bunga tangan resepsi

Hoho

Tadi sambil marking sibuk buat blog walking sana sinun and terjumpa blog yang best ni.

Bole terima tempahan tu





Canteknya.....nak satu bole??? Ni bunga stokin kalau tak salah. Saya confius la dengan bunga organza...




Ni pun cantek jugak. Bunga kristal. Saya dah rambang mata...




Ni pun cantek jugak. Nak jugak ni bole????





Untuk keterangan lanjut sila lawati




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 02, 2011

Bunga Tangan




Ok tarik nafas dalam-dalam

Terasa mcm nak ubah fikiran.

Huhu

Ingat tak post saya yang ini ---> Bunga Tangan Resepsi

Kan skg ni saya tengah poyo cari bunga tangan resepsi

Hoho

Tadi sambil marking sibuk buat blog walking sana sinun and terjumpa blog yang best ni.

Bole terima tempahan tu





Canteknya.....nak satu bole??? Ni bunga stokin kalau tak salah. Saya confius la dengan bunga organza...




Ni pun cantek jugak. Bunga kristal. Saya dah rambang mata...




Ni pun cantek jugak. Nak jugak ni bole????





Untuk keterangan lanjut sila lawati




0 comments on "Bunga Tangan"

Disable Right Click