Followers

Thursday, March 24, 2011

Bebelan Pepagi Buta



Haishh letihnya tapi kene bertahan. Kerja sekolah tak siap lagi. Sabtu nak kene hantar. Malas nak buat. Padahal dah tahu lame dah kene antar kerja sekolah ni. Ni la padah kerja bertangguh.

Tapi sempat plak saya update kan. Kalau la buat kerja sekolah semudah update blog kan senang. Bagi saya kerja sekolah bebanyak pun takpe.

Tadi rasenya mata tak ngantuk kot. Tapi bila start dok depan laptop and mahu karang ayat bunga-bunga mata saya jadi kuyu. OMG banyak lagi saya tak siap. Esok kelas saya full. Pagi praktikal and petang teori plak. Memang takda masa nak buat. Plus esok tuisyen berderet 2 kelas sekaligus. Balik confirm terbongkang atas tilam. Badan pun dah lemau. Ntah bila mahu siap.

Ya Allah kuatkan hati ku untuk siapkan assignment ni.


P/s: Tak sabar nak balik Ipoh Jumaat depan. Banyak bende yang perlu disetelkan.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, March 24, 2011

Bebelan Pepagi Buta




Haishh letihnya tapi kene bertahan. Kerja sekolah tak siap lagi. Sabtu nak kene hantar. Malas nak buat. Padahal dah tahu lame dah kene antar kerja sekolah ni. Ni la padah kerja bertangguh.

Tapi sempat plak saya update kan. Kalau la buat kerja sekolah semudah update blog kan senang. Bagi saya kerja sekolah bebanyak pun takpe.

Tadi rasenya mata tak ngantuk kot. Tapi bila start dok depan laptop and mahu karang ayat bunga-bunga mata saya jadi kuyu. OMG banyak lagi saya tak siap. Esok kelas saya full. Pagi praktikal and petang teori plak. Memang takda masa nak buat. Plus esok tuisyen berderet 2 kelas sekaligus. Balik confirm terbongkang atas tilam. Badan pun dah lemau. Ntah bila mahu siap.

Ya Allah kuatkan hati ku untuk siapkan assignment ni.


P/s: Tak sabar nak balik Ipoh Jumaat depan. Banyak bende yang perlu disetelkan.


0 comments on "Bebelan Pepagi Buta"

Disable Right Click