Followers

Sunday, March 13, 2011

Honeymoon Package Part 2



Ok sambung cite perihal MATTA FAIR


Agak kesian la jugak. After kenduri and beramah mesra dengan kekawan, En Azli terus ajak saya pergi KL. Naik kereta saya and nanti balik naik komuter. Kesian la plak rasa. Mesti penat kaw-kaw kan. Tadi msg baru sampai rumah. Mengadu penat gile. I tak bermaksud pun nak susahkan sape-sape. Huhu.

Tapi kepergian kami ke MATTA FAIR amatla berbaloi coz sempat grab pakej pergi tempat yang kami nak dengan harga yang sangat berbaloi. Siap booking. Setel bab cari pakej. Ni ground package je. Ticket flight kene cari sendiri. Tapi harga pakej kami sangat puas hati. 4D3N dengan hanya RM650 for two person. What say you??

Memang under our budget. Ok enough mahu tutup mata pada pakej yang lain. Tu pun malas nak 10 kali round. Apa yang ada depan mata, itulah yang terbaik buat kami.

Nasib baik perjalanan ke PWTC berjalan lancar. Al maklum walaupun duduk KL hampir 3 tahun tapi bab selok belok jalan memang saya tak expert langsung. Sume ikut naluri hati and sign board je. Parking pun senang walaupun kereta berderet. Puas hati bila perjalanan dipermudahkan.








13 Kata-Kata Inspirasi:

nida-razak said...

wa..bestnye..aritu xsempat nk g matta fair tu..huhu..

Fardilla Fawzi said...

Hai Nida...

Hehe mmg best bole rambang mata tgk offer diorag...

And nasib baik jumpa pakej yg mmg under bajet...=)

nida-razak said...

huu...nk jugak..huhu...fardilla plih tmpt mna?

Fardilla Fawzi said...

Pilih krabi...sbb ramai org ckp pergi krabi best...=)

Mmg nak pergi pulau pun...pakej die mmg murah...

Try google sedunia holidays...pakej diorg not bad la..

Sblm ni penah survey kat travel agent lain...ground package plus ticket flight smpai 1900...aktiviti sama 4 hari 3 mlm...

Yg ni kalau include ticket flight around 1200 mcm tu...

nida-razak said...

besnye..huhu...sedunia holidays ye..ok2..tenkiu..fardilla b2b dr mna?

Fardilla Fawzi said...

Sy B2B dari perak...tgk la banner kat sebelah kanan tu..heeeee

Nida plak dari mana??

nida-razak said...

waa...b2b from perak!! kita sma!! hehe..nida b2b dari perak gak..btw, nida da add link fardilla kt my blog.. =)

Fardilla Fawzi said...

Eh nida dari perak jgk...

Wah dah jumpa geng..heee

Perak tu kat mana???


Sy pun dah add link blog nida kat blog saya....=)

nida-razak said...

hehe...tula..da jumpa geng.. =) nida kat ipoh..fardilla? ley gather2 nnti (^v^)

Fardilla Fawzi said...

Owh kat ipoh ek..same la kite..

sy dok kat area tesco station 18 tu..

nti bole gather2..

=)

nida-razak said...

ooh..tesco station 18 tu, nida kat ngn lost world of tambun..ala..area ipoh, xjauh mna.. =)
ske3..bole gather2..hehe..ble majlis fardilla?

Fardilla Fawzi said...

Bole2...igtkan jauh la sgt td..

majlisnya insyaAllah after raya..bulan sept....=)

nida-razak said...

ooh..pas raya eh...cik fardilla kwin dlu la =) hehe...da tempah bridal?

Sunday, March 13, 2011

Honeymoon Package Part 2




Ok sambung cite perihal MATTA FAIR


Agak kesian la jugak. After kenduri and beramah mesra dengan kekawan, En Azli terus ajak saya pergi KL. Naik kereta saya and nanti balik naik komuter. Kesian la plak rasa. Mesti penat kaw-kaw kan. Tadi msg baru sampai rumah. Mengadu penat gile. I tak bermaksud pun nak susahkan sape-sape. Huhu.

Tapi kepergian kami ke MATTA FAIR amatla berbaloi coz sempat grab pakej pergi tempat yang kami nak dengan harga yang sangat berbaloi. Siap booking. Setel bab cari pakej. Ni ground package je. Ticket flight kene cari sendiri. Tapi harga pakej kami sangat puas hati. 4D3N dengan hanya RM650 for two person. What say you??

Memang under our budget. Ok enough mahu tutup mata pada pakej yang lain. Tu pun malas nak 10 kali round. Apa yang ada depan mata, itulah yang terbaik buat kami.

Nasib baik perjalanan ke PWTC berjalan lancar. Al maklum walaupun duduk KL hampir 3 tahun tapi bab selok belok jalan memang saya tak expert langsung. Sume ikut naluri hati and sign board je. Parking pun senang walaupun kereta berderet. Puas hati bila perjalanan dipermudahkan.








13 comments on "Honeymoon Package Part 2"

nida-razak on April 11, 2011 at 11:38 AM said...

wa..bestnye..aritu xsempat nk g matta fair tu..huhu..

Fardilla Fawzi on April 11, 2011 at 1:29 PM said...

Hai Nida...

Hehe mmg best bole rambang mata tgk offer diorag...

And nasib baik jumpa pakej yg mmg under bajet...=)

nida-razak on April 11, 2011 at 4:55 PM said...

huu...nk jugak..huhu...fardilla plih tmpt mna?

Fardilla Fawzi on April 11, 2011 at 5:21 PM said...

Pilih krabi...sbb ramai org ckp pergi krabi best...=)

Mmg nak pergi pulau pun...pakej die mmg murah...

Try google sedunia holidays...pakej diorg not bad la..

Sblm ni penah survey kat travel agent lain...ground package plus ticket flight smpai 1900...aktiviti sama 4 hari 3 mlm...

Yg ni kalau include ticket flight around 1200 mcm tu...

nida-razak on April 11, 2011 at 9:20 PM said...

besnye..huhu...sedunia holidays ye..ok2..tenkiu..fardilla b2b dr mna?

Fardilla Fawzi on April 12, 2011 at 11:03 AM said...

Sy B2B dari perak...tgk la banner kat sebelah kanan tu..heeeee

Nida plak dari mana??

nida-razak on April 12, 2011 at 11:31 AM said...

waa...b2b from perak!! kita sma!! hehe..nida b2b dari perak gak..btw, nida da add link fardilla kt my blog.. =)

Fardilla Fawzi on April 12, 2011 at 12:51 PM said...

Eh nida dari perak jgk...

Wah dah jumpa geng..heee

Perak tu kat mana???


Sy pun dah add link blog nida kat blog saya....=)

nida-razak on April 12, 2011 at 2:31 PM said...

hehe...tula..da jumpa geng.. =) nida kat ipoh..fardilla? ley gather2 nnti (^v^)

Fardilla Fawzi on April 12, 2011 at 4:47 PM said...

Owh kat ipoh ek..same la kite..

sy dok kat area tesco station 18 tu..

nti bole gather2..

=)

nida-razak on April 12, 2011 at 4:50 PM said...

ooh..tesco station 18 tu, nida kat ngn lost world of tambun..ala..area ipoh, xjauh mna.. =)
ske3..bole gather2..hehe..ble majlis fardilla?

Fardilla Fawzi on April 12, 2011 at 6:59 PM said...

Bole2...igtkan jauh la sgt td..

majlisnya insyaAllah after raya..bulan sept....=)

nida-razak on April 12, 2011 at 8:03 PM said...

ooh..pas raya eh...cik fardilla kwin dlu la =) hehe...da tempah bridal?

Disable Right Click