Followers

Wednesday, March 23, 2011

Sogo & Cadar



Salam dan hai uolss,

Hari ni hari Rabu, kat kolej ada event sukan menyukan. Bende paling fobia dalam hidup. Saya memang benci sukan dari kecik lagi. Teringat masa sekolah dulu, bila bab suruh masuk lumba lari bagai mesti saya orang pertama yang akan menyorok. Tak kuasa ok nak berlari. Kesian jantung i kene pam darah banyak kali. Padahal malu taknak masuk sebab tiap kali lari mesti dapat nombor last. Huhu =p

So arini sume staf and students tak masuk kelas and ofis. Sume wajib berkumpul di Kompleks Sukan Kg Pandan. Yang tak bestnya staf tak sume yang terlibat. Sukan ni lebih kepada students je. Acara balapan yang banyak. Kalau ada badminton ke bola jaring ke bole la menyumbangkan tenaga ni.

So saya and Huda amik kesempatan. Bila saya bagitau ni jangan la ada yang pandai-pandai nak pergi repot dengan bos kitaorang. Bosan kot melangut tak buat apa. Baik kami cari kerja berfaedah.

Saya and Huda sempat pergi terjah Sogo. Nok Huda memang dah ada contact dengan mamat jual cadar. Ni bukan mamat bengali ok. Ni memang jual cadar-cadar yang agak berkualiti tapi harga promotion. Mereka buat tour. Skg ni mereka berada di Sogo sampai hujung bulan ni. Kalau sape-sape yang tengah nak cari cadar untuk bilik pengantin sila la merajinkan diri ke Sogo berhampiran anda.

Harga asal mmg cecah 7 8 ratus but after less dapat RM 180. Tu cadar yang saya beli la. No cadar rambu-rambu ok. Ni cadar cotton je. Bole pakai sampai akhir hayat.

Tapi yang tak bestnya, arini saya merayau kat Sogo dengan seluar track suit. Ya Allah sungguh nampak selekeh. Agak-agak kalau i nak try perfume or kasut jenama bagai confirm takda sape yang akan entertain i. Hahaha...

Tahan muka je tadi. Sampai ke Jalan TAR kot merayau. Mencari idea tudung yang seswai.

Hurm okla..banyak kerja sekolah nak kene buat.


CADAR BILIK PENGANTIN

Hoorayy


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 23, 2011

Sogo & Cadar




Salam dan hai uolss,

Hari ni hari Rabu, kat kolej ada event sukan menyukan. Bende paling fobia dalam hidup. Saya memang benci sukan dari kecik lagi. Teringat masa sekolah dulu, bila bab suruh masuk lumba lari bagai mesti saya orang pertama yang akan menyorok. Tak kuasa ok nak berlari. Kesian jantung i kene pam darah banyak kali. Padahal malu taknak masuk sebab tiap kali lari mesti dapat nombor last. Huhu =p

So arini sume staf and students tak masuk kelas and ofis. Sume wajib berkumpul di Kompleks Sukan Kg Pandan. Yang tak bestnya staf tak sume yang terlibat. Sukan ni lebih kepada students je. Acara balapan yang banyak. Kalau ada badminton ke bola jaring ke bole la menyumbangkan tenaga ni.

So saya and Huda amik kesempatan. Bila saya bagitau ni jangan la ada yang pandai-pandai nak pergi repot dengan bos kitaorang. Bosan kot melangut tak buat apa. Baik kami cari kerja berfaedah.

Saya and Huda sempat pergi terjah Sogo. Nok Huda memang dah ada contact dengan mamat jual cadar. Ni bukan mamat bengali ok. Ni memang jual cadar-cadar yang agak berkualiti tapi harga promotion. Mereka buat tour. Skg ni mereka berada di Sogo sampai hujung bulan ni. Kalau sape-sape yang tengah nak cari cadar untuk bilik pengantin sila la merajinkan diri ke Sogo berhampiran anda.

Harga asal mmg cecah 7 8 ratus but after less dapat RM 180. Tu cadar yang saya beli la. No cadar rambu-rambu ok. Ni cadar cotton je. Bole pakai sampai akhir hayat.

Tapi yang tak bestnya, arini saya merayau kat Sogo dengan seluar track suit. Ya Allah sungguh nampak selekeh. Agak-agak kalau i nak try perfume or kasut jenama bagai confirm takda sape yang akan entertain i. Hahaha...

Tahan muka je tadi. Sampai ke Jalan TAR kot merayau. Mencari idea tudung yang seswai.

Hurm okla..banyak kerja sekolah nak kene buat.


CADAR BILIK PENGANTIN

Hoorayy


0 comments on "Sogo & Cadar"

Disable Right Click