Followers

Monday, June 13, 2011

Tiap Hari Nak Over



Hampir 3 tahun kerja di sini,

Macam-macam kisah suka duka yang berlaku,

Macam-macam fasa yang telah saya lalui,

Walaupun bukan salah seorang pekerja yang berkaki lebar tapi it's ok as long as tiap hujung bulan dapat gaji kan,

Yang penting main task i tak pernah abaikan tau,


***


Bila tengok keadaan sekeliling alahai begitu pantas masa berlalu,

Kalu dulu kenal si minah sebagai bujang, kini dah beranak 2,

Dari kenal dara tang tang, skg ni dah jadi bini orang,

Tengah bawak baby dalam perut lagi,

Alahai


***


Saya pun nak melalui fasa mcm tu jugak,

Maafla untuk entri yang over ni

=p



Lumrah kehidupan



Fasa 1




Fasa 2




P/s: Over tak???



3 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

x sbr jugak hehehehe...x over pn hehehe...

AnEs said...

tak over tak over..haha..sume fasa kan milestone..

Fardilla Fawzi said...

Eh eh tak over ek uolsss..heee

Malu jgk td nak post entri mcm ni...huhu

Monday, June 13, 2011

Tiap Hari Nak Over




Hampir 3 tahun kerja di sini,

Macam-macam kisah suka duka yang berlaku,

Macam-macam fasa yang telah saya lalui,

Walaupun bukan salah seorang pekerja yang berkaki lebar tapi it's ok as long as tiap hujung bulan dapat gaji kan,

Yang penting main task i tak pernah abaikan tau,


***


Bila tengok keadaan sekeliling alahai begitu pantas masa berlalu,

Kalu dulu kenal si minah sebagai bujang, kini dah beranak 2,

Dari kenal dara tang tang, skg ni dah jadi bini orang,

Tengah bawak baby dalam perut lagi,

Alahai


***


Saya pun nak melalui fasa mcm tu jugak,

Maafla untuk entri yang over ni

=p



Lumrah kehidupan



Fasa 1




Fasa 2




P/s: Over tak???



3 comments on "Tiap Hari Nak Over"

UyaRayza on June 13, 2011 at 12:39 PM said...

x sbr jugak hehehehe...x over pn hehehe...

AnEs on June 13, 2011 at 1:58 PM said...

tak over tak over..haha..sume fasa kan milestone..

Fardilla Fawzi on June 13, 2011 at 2:22 PM said...

Eh eh tak over ek uolsss..heee

Malu jgk td nak post entri mcm ni...huhu

Disable Right Click