Followers

Tuesday, June 14, 2011

Sunyi....


Hasil perbualan semalam....



.......
B : Sunyi la...mcm mana ye???
Saya : Ala takpela..sekejap je....
B : Erm takpe lagi 2 bulan dah tak sunyi lagi....
........
.......


OMG....rasa nak melonjat tinggi-tinggi. Tak sangka B bole bagi statement mcm tu. Huhu.


(Jom cari sinki beramai-ramai dan muntah secara berjemaah. 1..2...3..... buweeeekkkk...)



Cukupla mukadimah tu.

Hp saya kene barred sejak semalam. So saya berhubung dengan B hanya melalui yahoo mail yang bole sent message direct to phone.

Balik opis semalam B call. Kerap jugak dia call bila hp saya kene barred ni. Tahu pun hidup sunyi tanpa msg and call dari sy.

Kadang-kadang perangai saya ni annoying jugak. Suka sangat kacau dia time kerja. So bila dah kene barred mcm boring plak sebab dah takda rutin harian.


Okla..hari-hari nak over..

Tata




0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, June 14, 2011

Sunyi....



Hasil perbualan semalam....



.......
B : Sunyi la...mcm mana ye???
Saya : Ala takpela..sekejap je....
B : Erm takpe lagi 2 bulan dah tak sunyi lagi....
........
.......


OMG....rasa nak melonjat tinggi-tinggi. Tak sangka B bole bagi statement mcm tu. Huhu.


(Jom cari sinki beramai-ramai dan muntah secara berjemaah. 1..2...3..... buweeeekkkk...)



Cukupla mukadimah tu.

Hp saya kene barred sejak semalam. So saya berhubung dengan B hanya melalui yahoo mail yang bole sent message direct to phone.

Balik opis semalam B call. Kerap jugak dia call bila hp saya kene barred ni. Tahu pun hidup sunyi tanpa msg and call dari sy.

Kadang-kadang perangai saya ni annoying jugak. Suka sangat kacau dia time kerja. So bila dah kene barred mcm boring plak sebab dah takda rutin harian.


Okla..hari-hari nak over..

Tata




0 comments on "Sunyi...."

Disable Right Click