Followers

Friday, June 10, 2011

Proses Terakhir Kad Kawen


Assalamualaikum dan hai,




Hari ni saya sepatutnya perlu pergi ke LH Creative untuk proses terakhir sebelum kad di cetak,

Nak bayar lump sum abis,

Lagi 2 minggu tunggu kad siap





~ Simple ~




Settle lagi satu perkara




P/s:
--> Minggu ni Bumblebee pergi Pahang. Nak date dengan sapa weekend ni. Alahai
--> Gift untuk pihak lelaki belum finalise lagi








4 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

cantek la ur design tue hehehe...siyes2 suke mcm lame2 punye mcm zaman2 hang tuah heheh

Fardilla Fawzi said...

Uya: Bukan my design tapi design by LH creative..pilih kad yang sedia ada je...

kreatif sgt la i nak buat design sendiri kan...heeee

lady butterfly said...

wahhhhhhh.......simple n nice kad kawen u....x sbr nk p mkn kenduri nih haa......

Fardilla Fawzi said...

Kak Shim2: Jgn nak gedik bole tak??? heeee

Friday, June 10, 2011

Proses Terakhir Kad Kawen



Assalamualaikum dan hai,




Hari ni saya sepatutnya perlu pergi ke LH Creative untuk proses terakhir sebelum kad di cetak,

Nak bayar lump sum abis,

Lagi 2 minggu tunggu kad siap





~ Simple ~




Settle lagi satu perkara




P/s:
--> Minggu ni Bumblebee pergi Pahang. Nak date dengan sapa weekend ni. Alahai
--> Gift untuk pihak lelaki belum finalise lagi








4 comments on "Proses Terakhir Kad Kawen"

UyaRayza on June 10, 2011 at 11:29 AM said...

cantek la ur design tue hehehe...siyes2 suke mcm lame2 punye mcm zaman2 hang tuah heheh

Fardilla Fawzi on June 10, 2011 at 12:11 PM said...

Uya: Bukan my design tapi design by LH creative..pilih kad yang sedia ada je...

kreatif sgt la i nak buat design sendiri kan...heeee

lady butterfly on June 10, 2011 at 12:49 PM said...

wahhhhhhh.......simple n nice kad kawen u....x sbr nk p mkn kenduri nih haa......

Fardilla Fawzi on June 10, 2011 at 1:07 PM said...

Kak Shim2: Jgn nak gedik bole tak??? heeee

Disable Right Click