Followers

Friday, June 17, 2011

Bila Saya Jadi CEO



  • Dah gaya CEO bila pakai blazer kat opis. Huhu...=p

  • Aircond kat opis memang takat beku dah ni. Sape-sape rasa nak praktis pergi oversea bole la datang opis ni merasai musim salji. Sejuk gile.

  • Result tak dapat nak kuar sebab smlm baru buat SuFo. Biarla...tak dapat tahu terus pun bagus jugak. =p

  • Pakej Krabi tak terjual lagi walaupun dah ramai gile yang bertanya. Berat hati nak melepaskan... =( Tapi kene nekadkan hati nak jual jugak. Saya tak jumpa potential buyer yang sesuai. To Izzati, kalu u nak bgtau i cpat-cpat ok..=)

  • Tiket fligh gi Krabi tengah murah skg ni kat Air Asia. Bole cepat-cepat book ye.

  • Tempahan untuk honeymoon terpaksa dibatalkan serta-merta. Jawabnya kene plan on the dot jugak. Sebab takut clash dengan tarikh mak dan ayah berlepas pergi haji. Mak dan ayah lebih penting dari honeymoon...=)

  • Bumblebee demam. Alahai kesiannya.....




2 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

CEO nye ade 1 je yg atas ehehehe..klaka la fardilla nie hehehe..

Fardilla Fawzi said...

Hehe teringin nak jadi CEO...dpt berangan pun jadila...=p

Friday, June 17, 2011

Bila Saya Jadi CEO




  • Dah gaya CEO bila pakai blazer kat opis. Huhu...=p

  • Aircond kat opis memang takat beku dah ni. Sape-sape rasa nak praktis pergi oversea bole la datang opis ni merasai musim salji. Sejuk gile.

  • Result tak dapat nak kuar sebab smlm baru buat SuFo. Biarla...tak dapat tahu terus pun bagus jugak. =p

  • Pakej Krabi tak terjual lagi walaupun dah ramai gile yang bertanya. Berat hati nak melepaskan... =( Tapi kene nekadkan hati nak jual jugak. Saya tak jumpa potential buyer yang sesuai. To Izzati, kalu u nak bgtau i cpat-cpat ok..=)

  • Tiket fligh gi Krabi tengah murah skg ni kat Air Asia. Bole cepat-cepat book ye.

  • Tempahan untuk honeymoon terpaksa dibatalkan serta-merta. Jawabnya kene plan on the dot jugak. Sebab takut clash dengan tarikh mak dan ayah berlepas pergi haji. Mak dan ayah lebih penting dari honeymoon...=)

  • Bumblebee demam. Alahai kesiannya.....




2 comments on "Bila Saya Jadi CEO"

UyaRayza on June 17, 2011 at 4:41 PM said...

CEO nye ade 1 je yg atas ehehehe..klaka la fardilla nie hehehe..

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 4:54 PM said...

Hehe teringin nak jadi CEO...dpt berangan pun jadila...=p

Disable Right Click