Followers

Tuesday, June 28, 2011

I Love Cooking




Petang ni saya membuat proses pengumpulan resepi.

Nak buat satu file dan akan bereksperimen dengan resepi tersebut after kawen nanti.

Bukan takat preparation tu yang nak kene pikir.

Yang ni pun kene pikir jugak.

Bukankah kehidupan selepas kawen tu lebih penting.

Tak guna kalau kawen hok oloh grand-nya.

Tapi after majlis, kehidupan rumah tangga tunggang-langgang.

Semoga saya mampu menjadi isteri yang solehah kepada Mohd Azli.

Dah bersedia ke??

Kalau tanya soalan ni, confirm la saya akan cakap belum sedia lagi..

=p




0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, June 28, 2011

I Love Cooking





Petang ni saya membuat proses pengumpulan resepi.

Nak buat satu file dan akan bereksperimen dengan resepi tersebut after kawen nanti.

Bukan takat preparation tu yang nak kene pikir.

Yang ni pun kene pikir jugak.

Bukankah kehidupan selepas kawen tu lebih penting.

Tak guna kalau kawen hok oloh grand-nya.

Tapi after majlis, kehidupan rumah tangga tunggang-langgang.

Semoga saya mampu menjadi isteri yang solehah kepada Mohd Azli.

Dah bersedia ke??

Kalau tanya soalan ni, confirm la saya akan cakap belum sedia lagi..

=p




0 comments on "I Love Cooking"

Disable Right Click