Followers

Saturday, June 25, 2011

Shawl & Sanggul Bunga Untuk Nikah



Sumpah mak bosan uolsss...

Skang ni saya berada di ofis, masih bekerjaya di hujung minggu di hari Sabtu. So bila bosan di kala lappy pun tak bawak, adalah lebih afdal kalau saya meng-google di pc opis kat depan ni. Huhu uolsss tahu ke depan mana. Tempat sangat la takda privasi.

Macam biasa takda bende lain dah nak yang di-google-kan. Cubalah sekali-sekala tu ubah sikit bahan google ke bentuk yang lebih ilmiah sikit. Especially cari journal ke. Pikirla sikit perihal thesis yang dah lama tak berusik tu. Tak bole la bro..otak gua dah tepu. Selagi tak lepas yang ini, gua tak boleh pikir bende lain.. =p

Oh adakah gaji saya hari ni berkat?? Sepatah bentuk perkataan yang berkait rapat dengan kerja pun saya tak buat. Ya Allah berkatila rezeki-ku ini...Insaf ok after dengar kursus motivasi semalam.

Ok ok sebenarnya saya hanya nak share kenhendak perasaan saya ketika ini. Tiba-tiba rasa nak pakai sanggul bunga masa nikah. Eh ko dah buang tebiat ke nak bukak tudung time nikah nanti. Yela nak bersanggul bagai....

Oh jangan salah paham and konsep ye. Ingat orang yang pakai tudung ni tak boleh berfesyen ke?? Zaman sudah moden maaa.. (Cuba baca dengan intonasi shark..KL Gangster)

Jom layan beberapa pic untuk rujukan semua. Thanks Mr Google!



Versi Tidak Bertudung




Ayu Raudah
Gojes
Like
=)


Dr Halina masa majlis bertunang
Sumpah chantek!
=)










Malas nak buat ulasan.
Internet macam su*k.

Ntah ke berapa kali adjust post yang sama

Tata



0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, June 25, 2011

Shawl & Sanggul Bunga Untuk Nikah




Sumpah mak bosan uolsss...

Skang ni saya berada di ofis, masih bekerjaya di hujung minggu di hari Sabtu. So bila bosan di kala lappy pun tak bawak, adalah lebih afdal kalau saya meng-google di pc opis kat depan ni. Huhu uolsss tahu ke depan mana. Tempat sangat la takda privasi.

Macam biasa takda bende lain dah nak yang di-google-kan. Cubalah sekali-sekala tu ubah sikit bahan google ke bentuk yang lebih ilmiah sikit. Especially cari journal ke. Pikirla sikit perihal thesis yang dah lama tak berusik tu. Tak bole la bro..otak gua dah tepu. Selagi tak lepas yang ini, gua tak boleh pikir bende lain.. =p

Oh adakah gaji saya hari ni berkat?? Sepatah bentuk perkataan yang berkait rapat dengan kerja pun saya tak buat. Ya Allah berkatila rezeki-ku ini...Insaf ok after dengar kursus motivasi semalam.

Ok ok sebenarnya saya hanya nak share kenhendak perasaan saya ketika ini. Tiba-tiba rasa nak pakai sanggul bunga masa nikah. Eh ko dah buang tebiat ke nak bukak tudung time nikah nanti. Yela nak bersanggul bagai....

Oh jangan salah paham and konsep ye. Ingat orang yang pakai tudung ni tak boleh berfesyen ke?? Zaman sudah moden maaa.. (Cuba baca dengan intonasi shark..KL Gangster)

Jom layan beberapa pic untuk rujukan semua. Thanks Mr Google!



Versi Tidak Bertudung




Ayu Raudah
Gojes
Like
=)


Dr Halina masa majlis bertunang
Sumpah chantek!
=)










Malas nak buat ulasan.
Internet macam su*k.

Ntah ke berapa kali adjust post yang sama

Tata



0 comments on "Shawl & Sanggul Bunga Untuk Nikah"

Disable Right Click