Followers

Tuesday, June 07, 2011

Bunga Tisu



Assalamualaikum dan hai,

Ingat tak post semalam,

Saya ada mention teringin nak buat bunga tisu,

Saya memang tak pernah tahu cara nak hasilkan bunga tisu ni,

Apa lagi, google la,




After beberapa minit membuat research
(pandai la ko, research yg wajib ko taknak buat kan???)


Ni la hasilnya....

*

*

*

*

*






Guna tisu tesco sudaaaa...
Material takda kan...

Masih perlukan lagi penambahbaikan...



Kalau ada masa and sikap rajin yang menebal yang ni mungkin akan jadi projek seterusnya....




Tata


P/s: Tengahari ni dah mahu pulang ke KL...sangat la tak best



3 Kata-Kata Inspirasi:

K.I.N.A said...

cantik walaupun first trial..hehe..tak penah cuba lagi..:P

e k i n ♥ y u s r i said...

sy pon buat pakai tisu tesco je
huhuhuhu

Fardilla Fawzi said...

Kina: Hehe tq...masih comot lg ni...try la buat..mesti jadi jugak...=)


Ekin: Huhu kalau la tisu tesco ada mcm2 kaler kan best....pakai tisu kotak tesco je kan...heee

Tuesday, June 07, 2011

Bunga Tisu




Assalamualaikum dan hai,

Ingat tak post semalam,

Saya ada mention teringin nak buat bunga tisu,

Saya memang tak pernah tahu cara nak hasilkan bunga tisu ni,

Apa lagi, google la,




After beberapa minit membuat research
(pandai la ko, research yg wajib ko taknak buat kan???)


Ni la hasilnya....

*

*

*

*

*






Guna tisu tesco sudaaaa...
Material takda kan...

Masih perlukan lagi penambahbaikan...



Kalau ada masa and sikap rajin yang menebal yang ni mungkin akan jadi projek seterusnya....




Tata


P/s: Tengahari ni dah mahu pulang ke KL...sangat la tak best



3 comments on "Bunga Tisu"

K.I.N.A on June 7, 2011 at 12:25 PM said...

cantik walaupun first trial..hehe..tak penah cuba lagi..:P

e k i n ♥ y u s r i on June 7, 2011 at 12:28 PM said...

sy pon buat pakai tisu tesco je
huhuhuhu

Fardilla Fawzi on June 8, 2011 at 9:59 AM said...

Kina: Hehe tq...masih comot lg ni...try la buat..mesti jadi jugak...=)


Ekin: Huhu kalau la tisu tesco ada mcm2 kaler kan best....pakai tisu kotak tesco je kan...heee

Disable Right Click