Followers

Wednesday, June 22, 2011

Stressful Wednesday



Wednesday yang penuh dengan stress.

Alangkah bestnya kalau time ni ada orang massage badan saya. Oh ya hari ni saya berpuasa ganti. Masih berbaki 5 hari ye uolss.

Semalam tido lambat akibat dari tak sedar diri chat dengan Bumblebee. Parahnya hari ni saya datang opis macam zombie. Plus lewat thumb print pagi ni. Pukul 8.30 minit 30 saat. Alang-alang baik saya sampai pukul 9 pagi kan.


Kepala berat...urat belakang tegang kaw-kaw....saya lemau hari ni... =(


Badly need.....



SPA MASSAGE










P/s: Nak masuk surau buat "solat sunat".
Daaa
=p


4 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

pergh sedapnyeeeeeee hehehe...nk join "solat sunat" gak hehehe

its all about me said...

nok, tp tini's spa msuk tv3..program seri, faezah elai host nyer..cam best jer.dia tnjk psl slimming guna hot blanket n pe ntah..

Fardilla Fawzi said...

Uya: kusyuk gile buat "solat sunat"..dari 10 pagi smpai nak masuk zohor..huhu

Fardilla Fawzi said...

Murni: tini spa tu mmg best la..well known jgk...tp aku xnk buat massage kat situ..nk pg kat tmpt dilla suggest tu..mcm best je...

Kalu ade ko bole pg sesama...=(

Wednesday, June 22, 2011

Stressful Wednesday




Wednesday yang penuh dengan stress.

Alangkah bestnya kalau time ni ada orang massage badan saya. Oh ya hari ni saya berpuasa ganti. Masih berbaki 5 hari ye uolss.

Semalam tido lambat akibat dari tak sedar diri chat dengan Bumblebee. Parahnya hari ni saya datang opis macam zombie. Plus lewat thumb print pagi ni. Pukul 8.30 minit 30 saat. Alang-alang baik saya sampai pukul 9 pagi kan.


Kepala berat...urat belakang tegang kaw-kaw....saya lemau hari ni... =(


Badly need.....



SPA MASSAGE










P/s: Nak masuk surau buat "solat sunat".
Daaa
=p


4 comments on "Stressful Wednesday"

UyaRayza on June 22, 2011 at 10:45 AM said...

pergh sedapnyeeeeeee hehehe...nk join "solat sunat" gak hehehe

its all about me on June 22, 2011 at 1:17 PM said...

nok, tp tini's spa msuk tv3..program seri, faezah elai host nyer..cam best jer.dia tnjk psl slimming guna hot blanket n pe ntah..

Fardilla Fawzi on June 22, 2011 at 1:47 PM said...

Uya: kusyuk gile buat "solat sunat"..dari 10 pagi smpai nak masuk zohor..huhu

Fardilla Fawzi on June 22, 2011 at 1:48 PM said...

Murni: tini spa tu mmg best la..well known jgk...tp aku xnk buat massage kat situ..nk pg kat tmpt dilla suggest tu..mcm best je...

Kalu ade ko bole pg sesama...=(

Disable Right Click