Followers

Wednesday, June 08, 2011

Entri Buat Murni




Mode sentimental malam ni. Malam ni saya takda lagi teman tido. Takda lagi teman nak ajak bergosip. Takda lagi teman nak mintak pendapat. Takda lagi teman nak luahkan masalah.

Akhirnya saya menangis jugak walaupun ditahan-tahan tadi. Hahaha....esok nak interview mata bengkak-bengkak. Apa kes??? Huhu

Saya tak tahu la nape saya sedih sangat. Sebab bagi saya seorang kawan yang mcm Murni memang sangat susah untuk dicari pada masa skg ni. Saya dah pernah terkena dengan sikap beberapa org kawan yang konon anggap saya kawan, tapi kat belakang hanya Allah yang tahu.

Minggu lepas saya balik Ipoh agak lama. Hari Selasa baru saya balik KL. Harini Murni dah officially pindah dari rumah. Rase sedih sangat sebab saya tak berpeluang untuk spend masa lebih lama. Misi yang satu tu pun tak berjaya nak di-complete-kan. Erm takpela takda rezeki.

Balik tuisyen tadi tengok sume barang Murni dah clear. Rasa sunyi sangat. Tak tahu mcm mana nak gambarkan perasaan ni. Selalu balik tuisyen mesti saya lepak depan tv dengan Murni sebab kitorg mmg tido depan tv kat ruang tamu. Huhu...biasala dulukan saya hidup menumpang. So dah terbiasa tido kat celah ruang tamu.

Weekend confirm saya akan kesunyian yang teramat. Takda teman nak test-test resepi baru. Takda teman nak pergi Melaka pukul 4 petang. Banyak sgt moment yang best saya dengan Murni. Harap-harap ko tak posting jauh-jauh Mun-Mun...Bole jumpa ko selalu...

Saya sedih dah takda kawan macam Mun-Mun lagi. To Murni...
  • Thanks coz ko sudi jadi kawan aku yang sangat memahami
  • Thanks jadi good supporter aku selama ni
  • Thanks coz sudi terima aku di saat-saat aku menumpang kat rumah ko dulu
  • Thanks sudi main masak-masak dgn aku. Aku dh bole improve skill memasak aku
  • Thanks bagi idea utk buat bunga pahar aku. Sangat-sangat hargai masa kita cari riben segala kat Jalan Tar aritu
  • Thanks sudi tadah telinga mendengar segala gosip, bebelan, masalah and luahan segala
  • Thanks coz jadi kawan yg tak berkire...(aku dok bilik ko tak bayar deposit pun..huhu maluuuu)
  • Thanks coz selalu jadi penasihat dalam segala hal
  • Thanks jadi kawan baik aku selama ni...(aku tak ramai kawan baik tau...huhu)
  • Thanks..thanks....thanks.........
  • And thanks untuk post ni { post } Berjaya buat aku meleleh...huhu


Semoga ko terus sukses di tempat baru. Semoga ko tak kene posting jauh-jauh. Semoga ko bahagia dengan The Rock. Semoga bisness korang berjaya. Semoga ko dengan The Rock cepat naik pelamin. Aku tunggu hujung tahun ni tau. Huhu

Yng paling penting...2 tahun lagi smbung PhD...mintak u yg same k...

Amin...





Masa ni buat kerja gila pergi Melaka.
Pukul 4 ptg baru gerak,

Tggu Mun-Mun balik kelas,
Masa ni saya ponteng kelas,




='(


1 Kata-Kata Inspirasi:

its all about me said...

nok....thanks for the entry yg mengharukan....sobsob....:(....will always miss and ingat ko sampai bila2..:)

Wednesday, June 08, 2011

Entri Buat Murni





Mode sentimental malam ni. Malam ni saya takda lagi teman tido. Takda lagi teman nak ajak bergosip. Takda lagi teman nak mintak pendapat. Takda lagi teman nak luahkan masalah.

Akhirnya saya menangis jugak walaupun ditahan-tahan tadi. Hahaha....esok nak interview mata bengkak-bengkak. Apa kes??? Huhu

Saya tak tahu la nape saya sedih sangat. Sebab bagi saya seorang kawan yang mcm Murni memang sangat susah untuk dicari pada masa skg ni. Saya dah pernah terkena dengan sikap beberapa org kawan yang konon anggap saya kawan, tapi kat belakang hanya Allah yang tahu.

Minggu lepas saya balik Ipoh agak lama. Hari Selasa baru saya balik KL. Harini Murni dah officially pindah dari rumah. Rase sedih sangat sebab saya tak berpeluang untuk spend masa lebih lama. Misi yang satu tu pun tak berjaya nak di-complete-kan. Erm takpela takda rezeki.

Balik tuisyen tadi tengok sume barang Murni dah clear. Rasa sunyi sangat. Tak tahu mcm mana nak gambarkan perasaan ni. Selalu balik tuisyen mesti saya lepak depan tv dengan Murni sebab kitorg mmg tido depan tv kat ruang tamu. Huhu...biasala dulukan saya hidup menumpang. So dah terbiasa tido kat celah ruang tamu.

Weekend confirm saya akan kesunyian yang teramat. Takda teman nak test-test resepi baru. Takda teman nak pergi Melaka pukul 4 petang. Banyak sgt moment yang best saya dengan Murni. Harap-harap ko tak posting jauh-jauh Mun-Mun...Bole jumpa ko selalu...

Saya sedih dah takda kawan macam Mun-Mun lagi. To Murni...
  • Thanks coz ko sudi jadi kawan aku yang sangat memahami
  • Thanks jadi good supporter aku selama ni
  • Thanks coz sudi terima aku di saat-saat aku menumpang kat rumah ko dulu
  • Thanks sudi main masak-masak dgn aku. Aku dh bole improve skill memasak aku
  • Thanks bagi idea utk buat bunga pahar aku. Sangat-sangat hargai masa kita cari riben segala kat Jalan Tar aritu
  • Thanks sudi tadah telinga mendengar segala gosip, bebelan, masalah and luahan segala
  • Thanks coz jadi kawan yg tak berkire...(aku dok bilik ko tak bayar deposit pun..huhu maluuuu)
  • Thanks coz selalu jadi penasihat dalam segala hal
  • Thanks jadi kawan baik aku selama ni...(aku tak ramai kawan baik tau...huhu)
  • Thanks..thanks....thanks.........
  • And thanks untuk post ni { post } Berjaya buat aku meleleh...huhu


Semoga ko terus sukses di tempat baru. Semoga ko tak kene posting jauh-jauh. Semoga ko bahagia dengan The Rock. Semoga bisness korang berjaya. Semoga ko dengan The Rock cepat naik pelamin. Aku tunggu hujung tahun ni tau. Huhu

Yng paling penting...2 tahun lagi smbung PhD...mintak u yg same k...

Amin...





Masa ni buat kerja gila pergi Melaka.
Pukul 4 ptg baru gerak,

Tggu Mun-Mun balik kelas,
Masa ni saya ponteng kelas,




='(


1 comments on "Entri Buat Murni"

its all about me on June 12, 2011 at 1:17 PM said...

nok....thanks for the entry yg mengharukan....sobsob....:(....will always miss and ingat ko sampai bila2..:)

Disable Right Click