Followers

Thursday, June 02, 2011

Lovely Blog Award


:: Menjawab tag Cik Lala ::

Anyway thanks to Cik Lala coz sudi tag saya as one of the penerima award "One Lovely Blog Award"

Ececece

=D




So apa syaratnya kalau nak dapat award ni,

Kene jawab soklan daaa..

Check it out

- Copy image award pada entry baru anda -
- Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda -
- Tag pula 15 pilihan blogger anda -
- Alasan kenapa tag blog mereka -



:: 7 perkara berkaitan Cik Fardilla Fawzi ::
  • Minah bekeng aka cepat marah tak tentu pasal. Huhu tapi bila dah besar, lebih rasional sikit. Kalau dulu...mak aii takdo laki berani dokat dgn den...
  • Sangat suka warna purple...sejuk mato memandang....itu pasal la my theme color resepsi kaler purple. Biarla org nak cakap typical color ke apa...ada aku kisah??? =p
  • Susah nak jadi terlampau friendly pada org yang baru kenal. Bukan sombong...i mmg spesies pendiam. Susah nak carik idea untuk diajak berbual. Tapi kalau dah kenal lama, lu pikir la sendiri...huhu
  • Tak suka dengan manusia yang tak abis-abis nak jeles tak tentu pasal. Tak boleh tengok manusia lebih dari dia. Kalau boleh dia la yang paling bagus dari manusia sekalian alam. Macam "village" uolss. I pon dari village jugak. Tapi control ok..jangan nk over sangat. Eh hantaran ko berapa ribu??? Gelang emas ko berapa ribu???? Ada unsur-unsur jeles di situ. Kawan-kawan...jaga-jaga dengan spesies manusia macam ni....i dah banyak jumpa org mcm ni...=p
  • Tak suka keadaan bersepah. Bukan nak angkat bakul sendiri. Senang cite saya memang manusia yang suka kemas dan suke mengemas. Tapi ada jugakla satu masa, saya akan jadi pengotor/ penyepah disebabkan sifat tekanan yang melampau...
  • Minat sangat mengajar....i rasa jadi pengajar ni, baik cikgu atau pensyarah kerja yang murni. (Murni jgn perasaan..=p). I mmg suka share segala apa info yang i tahu. Tu sebab suka gosip-gosip. Haha
  • Yang penting, saya perempuan sederhana. No branded shoes, no branded handbag, no branded shirt, tak suka emas...takda hp yang canggih manggih...kirenya low maintenance ye...

:: Tag 15 org blogger lain ::

  1. Miss Murni Ali
  2. Mama Aryan @ Kak Shima
  3. Mama Ira
  4. Babe @ Akmar Amon
  5. Cik Nida Razak
  6. Intan @ Choclarissa
  7. UyaRayza @ Dedagu Cantik
  8. Cik Puan Syafa
  9. Maisarah @ Diary of Love
  10. ....
  11. ...
  12. ...
  13. ...
  14. ...
  15. ...
(Sila isi tempat kosong....aci tak???)


:: Alasan kenapa saya pilih mereka ::

Saya suka singgah blog mereka...=)




2 Kata-Kata Inspirasi:

iraghazali said...

wahhh akk ditag... kena buat2 nih sbb dpt award..huhu tunggu line clear dulu... tgh jaga aleesya yg demam ni... huhu sian dia

Fardilla Fawzi said...

Aleesya demam??? Yeker...takpe..takpe tak payah nak dtg opis..bole rehat puas2...

Jgn lupa jwb tag sy tu...dpt award tau...heee

Thursday, June 02, 2011

Lovely Blog Award



:: Menjawab tag Cik Lala ::

Anyway thanks to Cik Lala coz sudi tag saya as one of the penerima award "One Lovely Blog Award"

Ececece

=D




So apa syaratnya kalau nak dapat award ni,

Kene jawab soklan daaa..

Check it out

- Copy image award pada entry baru anda -
- Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda -
- Tag pula 15 pilihan blogger anda -
- Alasan kenapa tag blog mereka -



:: 7 perkara berkaitan Cik Fardilla Fawzi ::
  • Minah bekeng aka cepat marah tak tentu pasal. Huhu tapi bila dah besar, lebih rasional sikit. Kalau dulu...mak aii takdo laki berani dokat dgn den...
  • Sangat suka warna purple...sejuk mato memandang....itu pasal la my theme color resepsi kaler purple. Biarla org nak cakap typical color ke apa...ada aku kisah??? =p
  • Susah nak jadi terlampau friendly pada org yang baru kenal. Bukan sombong...i mmg spesies pendiam. Susah nak carik idea untuk diajak berbual. Tapi kalau dah kenal lama, lu pikir la sendiri...huhu
  • Tak suka dengan manusia yang tak abis-abis nak jeles tak tentu pasal. Tak boleh tengok manusia lebih dari dia. Kalau boleh dia la yang paling bagus dari manusia sekalian alam. Macam "village" uolss. I pon dari village jugak. Tapi control ok..jangan nk over sangat. Eh hantaran ko berapa ribu??? Gelang emas ko berapa ribu???? Ada unsur-unsur jeles di situ. Kawan-kawan...jaga-jaga dengan spesies manusia macam ni....i dah banyak jumpa org mcm ni...=p
  • Tak suka keadaan bersepah. Bukan nak angkat bakul sendiri. Senang cite saya memang manusia yang suka kemas dan suke mengemas. Tapi ada jugakla satu masa, saya akan jadi pengotor/ penyepah disebabkan sifat tekanan yang melampau...
  • Minat sangat mengajar....i rasa jadi pengajar ni, baik cikgu atau pensyarah kerja yang murni. (Murni jgn perasaan..=p). I mmg suka share segala apa info yang i tahu. Tu sebab suka gosip-gosip. Haha
  • Yang penting, saya perempuan sederhana. No branded shoes, no branded handbag, no branded shirt, tak suka emas...takda hp yang canggih manggih...kirenya low maintenance ye...

:: Tag 15 org blogger lain ::

  1. Miss Murni Ali
  2. Mama Aryan @ Kak Shima
  3. Mama Ira
  4. Babe @ Akmar Amon
  5. Cik Nida Razak
  6. Intan @ Choclarissa
  7. UyaRayza @ Dedagu Cantik
  8. Cik Puan Syafa
  9. Maisarah @ Diary of Love
  10. ....
  11. ...
  12. ...
  13. ...
  14. ...
  15. ...
(Sila isi tempat kosong....aci tak???)


:: Alasan kenapa saya pilih mereka ::

Saya suka singgah blog mereka...=)




2 comments on "Lovely Blog Award"

iraghazali on June 3, 2011 at 12:34 PM said...

wahhh akk ditag... kena buat2 nih sbb dpt award..huhu tunggu line clear dulu... tgh jaga aleesya yg demam ni... huhu sian dia

Fardilla Fawzi on June 3, 2011 at 3:43 PM said...

Aleesya demam??? Yeker...takpe..takpe tak payah nak dtg opis..bole rehat puas2...

Jgn lupa jwb tag sy tu...dpt award tau...heee

Disable Right Click