Followers

Thursday, June 09, 2011

R.I.N.D.U



Assalamualaikum dan hai,


Interview tadi berjalan dengan lancar walaupon mereka nak ubah tiba-tiba waktu interview. Dah nak on da way baru cakap tak free arini, kene tukar esok plak. Saya argue balik. Then ok dapat jugak dtg interview 230 ptg tadi.


Sempat jumpa Bumblebee. Skg sudah rindu gila. Tu yang malas nak jumpa. Kalau tak jumpa rasa rindu tu takkan sama mcm rindu bila baru jumpa.



P/s: Masa nak balik Bumblebee sempat pesan, lagi 92 hari....takda kata-kata yang bole saya balas selain dari tersenyum..... =D


2 Kata-Kata Inspirasi:

CikYuzz said...

dah jumpe lagi rindu kan.. :)

Fardilla Fawzi said...

CikYuzz: Kan Kan...aduh tido tak lena dibuatnya...better taknak jumpa.Huhu

Thursday, June 09, 2011

R.I.N.D.U




Assalamualaikum dan hai,


Interview tadi berjalan dengan lancar walaupon mereka nak ubah tiba-tiba waktu interview. Dah nak on da way baru cakap tak free arini, kene tukar esok plak. Saya argue balik. Then ok dapat jugak dtg interview 230 ptg tadi.


Sempat jumpa Bumblebee. Skg sudah rindu gila. Tu yang malas nak jumpa. Kalau tak jumpa rasa rindu tu takkan sama mcm rindu bila baru jumpa.



P/s: Masa nak balik Bumblebee sempat pesan, lagi 92 hari....takda kata-kata yang bole saya balas selain dari tersenyum..... =D


2 comments on "R.I.N.D.U"

CikYuzz on June 9, 2011 at 9:22 PM said...

dah jumpe lagi rindu kan.. :)

Fardilla Fawzi on June 10, 2011 at 8:41 AM said...

CikYuzz: Kan Kan...aduh tido tak lena dibuatnya...better taknak jumpa.Huhu

Disable Right Click