Followers

Wednesday, June 08, 2011

Mode Risau



Masa balik Ipoh aritu sempat singgah butik. Perkara wajib kalau balik rumah sebab nak bayar deposit. Selagi tak abis, selagi tula dok asik bayar. Dapat gaji terus bayar. Al maklum la perempuan bergaji ciput mcm saya harusla buat begitu. Nak bayar sekaligus sume memang takdala duitnya.


Konon mahu tengok baju sanding and baju nikah. Tapi tak berpeluang lagi sebab baju tu tak hantar kat butik lagi. Masih kat tailor. Haishhh berdebar hati mak nokk nak tengok baju-baju tu. Menepati citarasa i ke?? Senget benget ke??? Warna tak kene taste ke???

Kalau tak suka, mcm mana plak?? Bole mintak tukar ke??

Macam-macam bende bermain kat fikiran ni...


Mengikut kata auntie, hujung bulan ni baru sampai butik. Harusla balik lagi hujung bulan ni. Mak suruh balik 25hbln ni....akan dipikirkan kemudian...


Risau jugak nak tengok hasil baju tu especially baju sanding....





Sy mintak design mcm ni
Tapi tak taula hasilnya macam mana

Credit to: Butik Idaman Jelita



P/s: Ada banyak lagi perkara yang kene touch up. Tapi buat masa ni mcm malas plak nak pikir.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, June 08, 2011

Mode Risau




Masa balik Ipoh aritu sempat singgah butik. Perkara wajib kalau balik rumah sebab nak bayar deposit. Selagi tak abis, selagi tula dok asik bayar. Dapat gaji terus bayar. Al maklum la perempuan bergaji ciput mcm saya harusla buat begitu. Nak bayar sekaligus sume memang takdala duitnya.


Konon mahu tengok baju sanding and baju nikah. Tapi tak berpeluang lagi sebab baju tu tak hantar kat butik lagi. Masih kat tailor. Haishhh berdebar hati mak nokk nak tengok baju-baju tu. Menepati citarasa i ke?? Senget benget ke??? Warna tak kene taste ke???

Kalau tak suka, mcm mana plak?? Bole mintak tukar ke??

Macam-macam bende bermain kat fikiran ni...


Mengikut kata auntie, hujung bulan ni baru sampai butik. Harusla balik lagi hujung bulan ni. Mak suruh balik 25hbln ni....akan dipikirkan kemudian...


Risau jugak nak tengok hasil baju tu especially baju sanding....





Sy mintak design mcm ni
Tapi tak taula hasilnya macam mana

Credit to: Butik Idaman Jelita



P/s: Ada banyak lagi perkara yang kene touch up. Tapi buat masa ni mcm malas plak nak pikir.



0 comments on "Mode Risau"

Disable Right Click