Followers

Sunday, June 12, 2011

Pending Lists



Assalamualaikum dan hello,

Akhirnya esok dah keja. Eh eh sejak bila jadi workaholic ni??

Sejak minggu ni yang bosan memerap kat rumah. Banyak je bende yang saya bole buat tapi nak jugak saya mention perkataan bosan tu. Bunga pahar berlambak lagi yang tak bergentel??

Ok memandangkan mood teruja jatuh merundum. Let's list out the pending tasks:

  • Bunga pahar - 30 batang baru siap
  • Bunga tangan nikah - tak deco lagi
  • Bunga tangan sanding - kaler apa and concept apa pun still blur lagi
  • Baju pengapit - Babe..nanti kite beli sesama
  • Borang nikah - B dh hantar...tggu respond
  • Baju khatam Al-Quran
  • Bunga telur putih
  • Petunjuk arah
  • Kad kawin - akhir bulan ni baru dapat
  • Bungga manggar
  • Seleksi lagu
  • Doorgift - Tak pilih vendor lagi...
  • Doorgift si kecil - Tak pilih vendor lagi...
  • Doorgift rombongan lelaki - Masih blur lagi
  • Bubble gun
  • Tudung 4 pasang - Blur..blur..blur...
  • Ada lagi???? ......

Banyaknya sampai tak tahu nak buat pilihan yang terbaik.....



2 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

byknye mende nk kawennn hehehe...nsb uya lmbt lg...so relaksssssssssss hehehe

Fardilla Fawzi said...

Uya: Mmg byk tapi mcm malas nk amik port...huhu

Uya better u prepare awal..heeee takdalah kelam kabut nanti..heee

Sunday, June 12, 2011

Pending Lists




Assalamualaikum dan hello,

Akhirnya esok dah keja. Eh eh sejak bila jadi workaholic ni??

Sejak minggu ni yang bosan memerap kat rumah. Banyak je bende yang saya bole buat tapi nak jugak saya mention perkataan bosan tu. Bunga pahar berlambak lagi yang tak bergentel??

Ok memandangkan mood teruja jatuh merundum. Let's list out the pending tasks:

  • Bunga pahar - 30 batang baru siap
  • Bunga tangan nikah - tak deco lagi
  • Bunga tangan sanding - kaler apa and concept apa pun still blur lagi
  • Baju pengapit - Babe..nanti kite beli sesama
  • Borang nikah - B dh hantar...tggu respond
  • Baju khatam Al-Quran
  • Bunga telur putih
  • Petunjuk arah
  • Kad kawin - akhir bulan ni baru dapat
  • Bungga manggar
  • Seleksi lagu
  • Doorgift - Tak pilih vendor lagi...
  • Doorgift si kecil - Tak pilih vendor lagi...
  • Doorgift rombongan lelaki - Masih blur lagi
  • Bubble gun
  • Tudung 4 pasang - Blur..blur..blur...
  • Ada lagi???? ......

Banyaknya sampai tak tahu nak buat pilihan yang terbaik.....



2 comments on "Pending Lists"

UyaRayza on June 13, 2011 at 1:17 PM said...

byknye mende nk kawennn hehehe...nsb uya lmbt lg...so relaksssssssssss hehehe

Fardilla Fawzi on June 13, 2011 at 2:20 PM said...

Uya: Mmg byk tapi mcm malas nk amik port...huhu

Uya better u prepare awal..heeee takdalah kelam kabut nanti..heee

Disable Right Click