Followers

Sunday, June 26, 2011

Happy Sunday



Happy Sunday uolss.

Nikmatilah hari ini dengan sungguh-sungguh sebelum kita bekerjaya keesokkan harinya. Oh Monday blues... Please ubah mind set bole tak???


Ulasan serba sedikit tentang semalam:
  • Semalam after balik opis, B pick up saya kat rumah. Kami bersama FMIL and his sister direct terus ke IKEA. So masa ni tak boleh noty-noty.
  • On the way, saya dan B dapat berita gembira. Tak boleh share skang. =p
  • Beli barang sikit-sikit. Haishh geramnya tengok segala design kat situ.
  • Menjelang petang bila perut masing-masing dah lapar. B ajak makan kat Sekinchan Ikan Bakar. Kat Gombak. Makanan memang heaven. Den segan nak amik gambar. Walaupun dalam hati meronta mahu snap pic untuk "makanan" blog-ku.
  • Kalau takda FMIL and Yayah, selagi tak tengah malam confirm tak ingat nak balik kan. So semalam after maghrib saya dah dihantar pulang. Heeee....berlakon je lebih..hahahaha
  • And malam tadi jugak saya terus bergegas ke rumah best friend. Bestnya ada kawan.......


Skang ni tengah bersiap mahu buat sesi terapi Sunday. Nak karaoke uolsss. Ada orang tu rindu kat Mr. Mic....huhu


Tapi ada orang tu merajuk dengan saya la...apa nak kene buat ni ye....




0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, June 26, 2011

Happy Sunday




Happy Sunday uolss.

Nikmatilah hari ini dengan sungguh-sungguh sebelum kita bekerjaya keesokkan harinya. Oh Monday blues... Please ubah mind set bole tak???


Ulasan serba sedikit tentang semalam:
  • Semalam after balik opis, B pick up saya kat rumah. Kami bersama FMIL and his sister direct terus ke IKEA. So masa ni tak boleh noty-noty.
  • On the way, saya dan B dapat berita gembira. Tak boleh share skang. =p
  • Beli barang sikit-sikit. Haishh geramnya tengok segala design kat situ.
  • Menjelang petang bila perut masing-masing dah lapar. B ajak makan kat Sekinchan Ikan Bakar. Kat Gombak. Makanan memang heaven. Den segan nak amik gambar. Walaupun dalam hati meronta mahu snap pic untuk "makanan" blog-ku.
  • Kalau takda FMIL and Yayah, selagi tak tengah malam confirm tak ingat nak balik kan. So semalam after maghrib saya dah dihantar pulang. Heeee....berlakon je lebih..hahahaha
  • And malam tadi jugak saya terus bergegas ke rumah best friend. Bestnya ada kawan.......


Skang ni tengah bersiap mahu buat sesi terapi Sunday. Nak karaoke uolsss. Ada orang tu rindu kat Mr. Mic....huhu


Tapi ada orang tu merajuk dengan saya la...apa nak kene buat ni ye....




0 comments on "Happy Sunday"

Disable Right Click