Followers

Sunday, June 19, 2011

Jurnal Hujung Minggu



Sabtu:

  • Semalam saya pergi Seremban. Pagi-pagi lagi B dah call, tanya taknak datang Seremban ke?? Sebabkan sayang, i bangunla jugak. Ingat senang bole bangun lambat mcm ni.
  • B ade keje kat opis (suruh saya datang tapi sibuk buat keja), so i melepak kat rumah dia. Siap masuk meeting family untuk kenduri lagi. Takda kaitan langsung ok. Muka ni dah tebal kot dok asik menempel kat rumah dia. Gua malu bro..
  • Kak Tam ajak buat cheese cake. Tapi saya tak bawak baju plak. Tak bole tido Seremban. So cancel plan nak buat cheese cake sesama. Next time la.
  • Tengok movie KL Gangster. As usual Aoran Aziz memang dambaan malaya. Jalan cite so-so. Pendapat saya, jalan cerita dia tak kemas. Kalau nak tahu lebih lanjut..beli CD kot. Huhu
  • Tengok Teratak Syurga Cinta kami yang hampir siap. Bikin hati gua tak sabar mahu deco-deco bersama Eric. Walaupun tak besar mana, tapi ni dah cukup selesa bagi kami berdua.




Bahagian belakang rumah



Dry kitchen



Wet kitchen



Pandangan sisi rumah
Ada garden



Bahagian living room



Living room and dining area



Pandangan hadapan rumah
Ada garden jugak
Ada trek joging and tasik



Jangan tanya saya proses pembelian rumah bagai, Huhu saya banyak tak tahu. Sume bende B yang setel.

Kalau orang tanya macam mana bla bla... saya hanya mampu tersenyum sahaja. Punya la teruk...


=)




Last but not least

*

*

*

*

*





Saya pun terkene tempias fenomena Hana Tajima

Tapi saya versi Hantu Terkesima
Muntah uolsss


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, June 19, 2011

Jurnal Hujung Minggu




Sabtu:

  • Semalam saya pergi Seremban. Pagi-pagi lagi B dah call, tanya taknak datang Seremban ke?? Sebabkan sayang, i bangunla jugak. Ingat senang bole bangun lambat mcm ni.
  • B ade keje kat opis (suruh saya datang tapi sibuk buat keja), so i melepak kat rumah dia. Siap masuk meeting family untuk kenduri lagi. Takda kaitan langsung ok. Muka ni dah tebal kot dok asik menempel kat rumah dia. Gua malu bro..
  • Kak Tam ajak buat cheese cake. Tapi saya tak bawak baju plak. Tak bole tido Seremban. So cancel plan nak buat cheese cake sesama. Next time la.
  • Tengok movie KL Gangster. As usual Aoran Aziz memang dambaan malaya. Jalan cite so-so. Pendapat saya, jalan cerita dia tak kemas. Kalau nak tahu lebih lanjut..beli CD kot. Huhu
  • Tengok Teratak Syurga Cinta kami yang hampir siap. Bikin hati gua tak sabar mahu deco-deco bersama Eric. Walaupun tak besar mana, tapi ni dah cukup selesa bagi kami berdua.




Bahagian belakang rumah



Dry kitchen



Wet kitchen



Pandangan sisi rumah
Ada garden



Bahagian living room



Living room and dining area



Pandangan hadapan rumah
Ada garden jugak
Ada trek joging and tasik



Jangan tanya saya proses pembelian rumah bagai, Huhu saya banyak tak tahu. Sume bende B yang setel.

Kalau orang tanya macam mana bla bla... saya hanya mampu tersenyum sahaja. Punya la teruk...


=)




Last but not least

*

*

*

*

*





Saya pun terkene tempias fenomena Hana Tajima

Tapi saya versi Hantu Terkesima
Muntah uolsss


0 comments on "Jurnal Hujung Minggu"

Disable Right Click