Followers

Wednesday, June 01, 2011

Foooobia



Sumpah tak tipu,

Saya tengah fobia skg ni,

Ala bukanlah fobia apa pun,


Ni kes honeymoon tak jadi nak pergi la,

Kan i cite nak proceed ngn plan B,

Bila nak book rasa was-was,

Takut tibe-tibe cancel last minute lagi,

Alahai apalah nasib,


Dah byk kali pergi website air asia and hotel nak buat booking,

Last-last close window balik,

Rase fobia wei,

Tapi kang kalu tak book awal melepas plak promo tu,

Buatnya harga makin mahal,

Tak ke melopong menyesal tak grab dulu,



Apa nk buat ni????

Fening..fening....



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, June 01, 2011

Foooobia




Sumpah tak tipu,

Saya tengah fobia skg ni,

Ala bukanlah fobia apa pun,


Ni kes honeymoon tak jadi nak pergi la,

Kan i cite nak proceed ngn plan B,

Bila nak book rasa was-was,

Takut tibe-tibe cancel last minute lagi,

Alahai apalah nasib,


Dah byk kali pergi website air asia and hotel nak buat booking,

Last-last close window balik,

Rase fobia wei,

Tapi kang kalu tak book awal melepas plak promo tu,

Buatnya harga makin mahal,

Tak ke melopong menyesal tak grab dulu,



Apa nk buat ni????

Fening..fening....



0 comments on "Foooobia"

Disable Right Click