Followers

Friday, June 17, 2011

Fenomena Hana Tajima





Sekarang ni dah macam satu fenomena plak. Cuba pandang orang sebelah. Tengok cara dia pakai tudung??? Inspired by Hana Tajima tak??? Huhu


Kalau kita pergi mana-mana pun skrang ni, confirm gua kerat jari babe...mesti akan terserempak dengan spesies manusia yang pakai tudung atau nama sedap sikit shawl yang ala-ala macam Hana Tajima celup. Punya la besar penangan fesyen shawl ni. Memang nampak stailo pun bila tengok. Tambah plak kalau yang mengayakannya tu memang muka meletops abis. Kulit muka nak licin bergebu plak kan.


B pun suka jugak stail tudung macam ni. Tapi kalau dah terlalu ramai yang menggayakan macam takda kelainan plak kan. Naik muak plak kekadang tu. Huhu ampun. Mak nak start laser plak.


So tadi sempat la nak youtube sekejap cara pakai tudung loose-loose tu. Nampak memang style abis. Tapi pakai tak smpai 5 minit terus tukar balik. Mak runsing uolss. Nak buat kerja susah. Rasa nak tepis-tepis je tudung yang melayang-layang tu.


Whatever it is, memang bergaya bila uolss pakai shawl mcm ni. Confirm berjalan ada 2 3 ekor mata yang memandang.


Yang penting...CONFIDENT ok.




Gaya 1




Gaya 2




Gaya 3




Gaya 4


Icon bertudung yang semua org minat...betul ke tidak??




P/s: Bila nak jadi bergaya and meletops ni??? Gaya mutu keunggulan kene jaga jugak. Resepi utama dalam perhubungan tu...=)


4 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

nnti nk pakai tudung ala2 yuna n hana tajima jugak hehehe..sape ckp org bertudung tak ble berfesyen hehe..meletopzz ok hehehe

Fardilla Fawzi said...

Memang meletops..mcm2 cara bertudung skg ni...

akan dtg tak tahu plak fesyen mcm mana plak kan..heee

A.N.A said...

hahaha..try jugak pakai ala2 hana tajima tp time kuar je la..time p keja x de nk jd hana tajima..kang tudung kemana keje kemana...encik B i pn suka..hehehe

Fardilla Fawzi said...

Ana: Nk gi opis mmg tak seswai kot..jadi hantu tajimak la jawabnya..hehehe

Friday, June 17, 2011

Fenomena Hana Tajima






Sekarang ni dah macam satu fenomena plak. Cuba pandang orang sebelah. Tengok cara dia pakai tudung??? Inspired by Hana Tajima tak??? Huhu


Kalau kita pergi mana-mana pun skrang ni, confirm gua kerat jari babe...mesti akan terserempak dengan spesies manusia yang pakai tudung atau nama sedap sikit shawl yang ala-ala macam Hana Tajima celup. Punya la besar penangan fesyen shawl ni. Memang nampak stailo pun bila tengok. Tambah plak kalau yang mengayakannya tu memang muka meletops abis. Kulit muka nak licin bergebu plak kan.


B pun suka jugak stail tudung macam ni. Tapi kalau dah terlalu ramai yang menggayakan macam takda kelainan plak kan. Naik muak plak kekadang tu. Huhu ampun. Mak nak start laser plak.


So tadi sempat la nak youtube sekejap cara pakai tudung loose-loose tu. Nampak memang style abis. Tapi pakai tak smpai 5 minit terus tukar balik. Mak runsing uolss. Nak buat kerja susah. Rasa nak tepis-tepis je tudung yang melayang-layang tu.


Whatever it is, memang bergaya bila uolss pakai shawl mcm ni. Confirm berjalan ada 2 3 ekor mata yang memandang.


Yang penting...CONFIDENT ok.




Gaya 1




Gaya 2




Gaya 3




Gaya 4


Icon bertudung yang semua org minat...betul ke tidak??




P/s: Bila nak jadi bergaya and meletops ni??? Gaya mutu keunggulan kene jaga jugak. Resepi utama dalam perhubungan tu...=)


4 comments on "Fenomena Hana Tajima"

UyaRayza on June 17, 2011 at 4:15 PM said...

nnti nk pakai tudung ala2 yuna n hana tajima jugak hehehe..sape ckp org bertudung tak ble berfesyen hehe..meletopzz ok hehehe

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 4:50 PM said...

Memang meletops..mcm2 cara bertudung skg ni...

akan dtg tak tahu plak fesyen mcm mana plak kan..heee

A.N.A on June 17, 2011 at 6:04 PM said...

hahaha..try jugak pakai ala2 hana tajima tp time kuar je la..time p keja x de nk jd hana tajima..kang tudung kemana keje kemana...encik B i pn suka..hehehe

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 8:32 PM said...

Ana: Nk gi opis mmg tak seswai kot..jadi hantu tajimak la jawabnya..hehehe

Disable Right Click