Followers

Friday, June 24, 2011

Dilema...


Tadi saya privasikan blog buat seketika.
Pagi tadi tibe-tibe dapat cerita tak best.
Saya rasa segan bila ada orang membaca luahan isi hati saya di sini.
This is the right channel untuk saya membuat sesi luahan perasaan.

Mungkin akan ada yang akan membuat spekulasi.
Mulut dan pemikiran orang kita tak boleh nak jangka.
Tiba-tiba saya rasa alergik bila ada rakan opis yang lain membaca "channel" saya ni.
Saya mula berfikiran negatif.
Mana saya nak letak muka.
Dia dah tahu banyak tentang cerita saya.
Especially tentang kisah persediaan saya yang itu.
Tentang rambling mood saya dan sebagainya.
Rasa tak boleh diterima akal.
Rasa segan pun ada.
Banyak setting yang kene ubah.
Tak boleh nak tulis sesuka hati.

Tapi nak buat macam mana.
Dunia internet ni terlalu luas.
Unless kalau saya private-kan blog dan invite reader tertentu sahaja.

Ntahla...


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, June 24, 2011

Dilema...



Tadi saya privasikan blog buat seketika.
Pagi tadi tibe-tibe dapat cerita tak best.
Saya rasa segan bila ada orang membaca luahan isi hati saya di sini.
This is the right channel untuk saya membuat sesi luahan perasaan.

Mungkin akan ada yang akan membuat spekulasi.
Mulut dan pemikiran orang kita tak boleh nak jangka.
Tiba-tiba saya rasa alergik bila ada rakan opis yang lain membaca "channel" saya ni.
Saya mula berfikiran negatif.
Mana saya nak letak muka.
Dia dah tahu banyak tentang cerita saya.
Especially tentang kisah persediaan saya yang itu.
Tentang rambling mood saya dan sebagainya.
Rasa tak boleh diterima akal.
Rasa segan pun ada.
Banyak setting yang kene ubah.
Tak boleh nak tulis sesuka hati.

Tapi nak buat macam mana.
Dunia internet ni terlalu luas.
Unless kalau saya private-kan blog dan invite reader tertentu sahaja.

Ntahla...


0 comments on "Dilema..."

Disable Right Click