Followers

Monday, January 31, 2011

Majlis Bertandang Seremban



Lupe satu bende yang perlu di-update.

Actually semalam sebelum bertolak ke Ipoh, saya singgah ke Seremban dulu. Kate Mohd Azli ada appointment dengan akak butik pengantin. Pukul berapa saya bangun konon mahu berkejar sampai Seremban pukul 8 pagi. Memang kental. Tengok-tengok pukul 930 pagi baru saya sampai. Hujan lebat mengiringi perjalanan saya dari KL ke Seremban. Hujan tak berenti-renti semalam. Saya drive semalam pon balik Ipoh dari Seremban hujan lagi. Nak dekat sampai baru takda hujan. Alhamdullilah perjalanan saya selamat.

Saya dah try 2 baju. Kadang-kadang dari luaran baju tu memang chantek tapi bile kene kat body sendiri...failed. So moral of the story, sila la try baju dulu sebelum pilih. And untuk pakej kat Seremban cuma ada:


Pelamin
Sepasang baju sanding
Make-up


Itu saje. Kat Seremban kire mahal jugak kalo nak dibandingkan dengan pakej yang saya dapat kat Ipoh. Mungkin saingan butik pengantin tak berapa nak banyak kan. Tapi pelamin and design baju die memang saya puas hati.

And taknak pening kepala, Mohd Azli dah booked pun semalam. So kire setel. Cume saya mahu datang lagi sekali untuk tengok baju-baju yang akak tu tengah jahit. Masa kan panjang lagi, so boleh buat pilihan lagi.

Theme color??? Erm dah ada...tapi still masih dalam pencarian. Korang tunggu jela majlis bertandang nanti. Ntah-ntah warna pelangi kot. Tettt...ada sape-sape nak tiru konsep mcm ni???





0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, January 31, 2011

Majlis Bertandang Seremban




Lupe satu bende yang perlu di-update.

Actually semalam sebelum bertolak ke Ipoh, saya singgah ke Seremban dulu. Kate Mohd Azli ada appointment dengan akak butik pengantin. Pukul berapa saya bangun konon mahu berkejar sampai Seremban pukul 8 pagi. Memang kental. Tengok-tengok pukul 930 pagi baru saya sampai. Hujan lebat mengiringi perjalanan saya dari KL ke Seremban. Hujan tak berenti-renti semalam. Saya drive semalam pon balik Ipoh dari Seremban hujan lagi. Nak dekat sampai baru takda hujan. Alhamdullilah perjalanan saya selamat.

Saya dah try 2 baju. Kadang-kadang dari luaran baju tu memang chantek tapi bile kene kat body sendiri...failed. So moral of the story, sila la try baju dulu sebelum pilih. And untuk pakej kat Seremban cuma ada:


Pelamin
Sepasang baju sanding
Make-up


Itu saje. Kat Seremban kire mahal jugak kalo nak dibandingkan dengan pakej yang saya dapat kat Ipoh. Mungkin saingan butik pengantin tak berapa nak banyak kan. Tapi pelamin and design baju die memang saya puas hati.

And taknak pening kepala, Mohd Azli dah booked pun semalam. So kire setel. Cume saya mahu datang lagi sekali untuk tengok baju-baju yang akak tu tengah jahit. Masa kan panjang lagi, so boleh buat pilihan lagi.

Theme color??? Erm dah ada...tapi still masih dalam pencarian. Korang tunggu jela majlis bertandang nanti. Ntah-ntah warna pelangi kot. Tettt...ada sape-sape nak tiru konsep mcm ni???





0 comments on "Majlis Bertandang Seremban"

Disable Right Click