Followers

Monday, January 10, 2011

Pengantin Histeria



Salam dan hai uols,

Kejap rasenya dah masuk Monday kan. Haishh kene struggle lagi untuk mengharungi minggu ni. Insya Allah weekend ni mahu pulang ke kampung halaman. Yang ni pon have to struggle jugak. Semoga saya terus tabah.

Eh tengok AJL semalam? Huh tak expect langsung pompuan tu bole menangkan. Mati-mati lagu Faizal Tahir bole menang. Mesti ada propaganda di sebalik kemenangan Ana Rafali tu kan. Bile view facebook and blog arini, rata-rata ramai yang tidak berpuas hati dengan keputusan juri. Apa boleh buat? Kite bukan juri yang arif dalam menentukan kemenangan sesuatu lagu tu. Ingat tak apa yang diperkatakan oleh pengacara majlis semalam. Ala cara macam mana Ana Rafali bole jadi artis rakaman tu...

Yang diorang cakap Aidit Alfian yang amik Ana Rafali jadi artis rakaman yang pertama untuk syarikat die after tengok performance Ana Rafali dalam youtube. Menyanyi dalam youtube pon boleh menang juara lagu babe. Uolss fikirla sendiri. Yuna si cantik jelita yang berbakat besar tu pon boleh kalah dengan Ana Rafali malam tu. Saya sangat frust. Huh...

So moral of the story, korang yang pandai menyanyi yang berbakat besar, tu sila la upload hasil ciptaan korang kat youtube. Confirm nanti ada komposer yang akan review hasil kerja korang. And mana tau boleh menang Anugerah Juara Lagu kan. Tak puas hati. Huh..

Enuf perihal AJL. Tapi saya nak cite perihal sorang artis pompuan ni plak. Gaya dan style die memang saya salute. And baru-baru ni si cantik manis ni dah melangsungkan perkahwinan dengan jejaka yang sama padan dan cantik. Beruntungla si jejaka berkenaan kan.

Tak lain tak bukan si Bienda ni la. Suke cara die pakai shawl kat bawah ni. Bole dijadikan sumber inspirasi dalam pengayaan tudung ye wahai pompuan sekalian alam.





I like!

Wow...tidak sesuai gaya ni untuk ke Opis Cybernetics ye. Harap maklum






P/s: Sedang mendengar lagu TOLONG INGATKAN AKU. Tetapi gagal untuk mencari keistimewaan napa lagu ni boleh terpilih. Huhu tak bole terima kenyataan.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, January 10, 2011

Pengantin Histeria




Salam dan hai uols,

Kejap rasenya dah masuk Monday kan. Haishh kene struggle lagi untuk mengharungi minggu ni. Insya Allah weekend ni mahu pulang ke kampung halaman. Yang ni pon have to struggle jugak. Semoga saya terus tabah.

Eh tengok AJL semalam? Huh tak expect langsung pompuan tu bole menangkan. Mati-mati lagu Faizal Tahir bole menang. Mesti ada propaganda di sebalik kemenangan Ana Rafali tu kan. Bile view facebook and blog arini, rata-rata ramai yang tidak berpuas hati dengan keputusan juri. Apa boleh buat? Kite bukan juri yang arif dalam menentukan kemenangan sesuatu lagu tu. Ingat tak apa yang diperkatakan oleh pengacara majlis semalam. Ala cara macam mana Ana Rafali bole jadi artis rakaman tu...

Yang diorang cakap Aidit Alfian yang amik Ana Rafali jadi artis rakaman yang pertama untuk syarikat die after tengok performance Ana Rafali dalam youtube. Menyanyi dalam youtube pon boleh menang juara lagu babe. Uolss fikirla sendiri. Yuna si cantik jelita yang berbakat besar tu pon boleh kalah dengan Ana Rafali malam tu. Saya sangat frust. Huh...

So moral of the story, korang yang pandai menyanyi yang berbakat besar, tu sila la upload hasil ciptaan korang kat youtube. Confirm nanti ada komposer yang akan review hasil kerja korang. And mana tau boleh menang Anugerah Juara Lagu kan. Tak puas hati. Huh..

Enuf perihal AJL. Tapi saya nak cite perihal sorang artis pompuan ni plak. Gaya dan style die memang saya salute. And baru-baru ni si cantik manis ni dah melangsungkan perkahwinan dengan jejaka yang sama padan dan cantik. Beruntungla si jejaka berkenaan kan.

Tak lain tak bukan si Bienda ni la. Suke cara die pakai shawl kat bawah ni. Bole dijadikan sumber inspirasi dalam pengayaan tudung ye wahai pompuan sekalian alam.





I like!

Wow...tidak sesuai gaya ni untuk ke Opis Cybernetics ye. Harap maklum






P/s: Sedang mendengar lagu TOLONG INGATKAN AKU. Tetapi gagal untuk mencari keistimewaan napa lagu ni boleh terpilih. Huhu tak bole terima kenyataan.



0 comments on "Pengantin Histeria"

Disable Right Click