Followers

Friday, January 21, 2011

Penat Pitam Pengsan


Lately hidup agak huru hara sikit banyak. Kalau bukan sebab yang satu ni jangan harapla saya mahu memenatkan badan sampai mcm ni sekali. Badan penat takpe tapi mental pun penat jugak. Kadang-kadang bole rase fed up and stress la jugak. Terlalu banyak sangat komitmen. Ntahla tak taula sampai bile saya mahu situasi mcm ni membelenggu hidup ni. Cewah dah amik luah la saya ni.

Ada sape-sape bole bantu saya untuk kurangkan beban ni??? Huahuahua...

Kalau saya tukar applied research memang workload saya sem ni memang banyak la. Saya kene tambah satu lagi subjek ETR. Banyak bende saya perlu buat dalam satu masa.

Argghhh stressnye rase. Woiii aku pon nak rehat jugakla.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 21, 2011

Penat Pitam Pengsan



Lately hidup agak huru hara sikit banyak. Kalau bukan sebab yang satu ni jangan harapla saya mahu memenatkan badan sampai mcm ni sekali. Badan penat takpe tapi mental pun penat jugak. Kadang-kadang bole rase fed up and stress la jugak. Terlalu banyak sangat komitmen. Ntahla tak taula sampai bile saya mahu situasi mcm ni membelenggu hidup ni. Cewah dah amik luah la saya ni.

Ada sape-sape bole bantu saya untuk kurangkan beban ni??? Huahuahua...

Kalau saya tukar applied research memang workload saya sem ni memang banyak la. Saya kene tambah satu lagi subjek ETR. Banyak bende saya perlu buat dalam satu masa.

Argghhh stressnye rase. Woiii aku pon nak rehat jugakla.



0 comments on "Penat Pitam Pengsan"

Disable Right Click