Followers

Saturday, January 08, 2011

Daun parsley Daun sup


Salam 1 Malaysia uolss,

Ecece tibe-tibe semangat kebangsaan terlebih pagi-pagi ni, al-maklumla semalam baru lepas mengajar bab Jepun menduduki Tanah Melayu semalam, Form 3. I like sejarah! Masa Form 1 hingga Form 3 dulu, AJK Sejarah memang saya conquer sepanjang tahun. Huhu...konon-konon scorer dalam kelas. Cepat muntah skg!

So datang opis ni nak buat ape ye? Perlu ke tanya soalan bijak mcm ni?? Starting semester ni saya tak minta pelepasan untuk hari Sabtu. Malas nak buat isu. Nanti senang mereka-mereka nak betah saya. Annoying kan perangai mcm ni. Salah yang sikit tu cepat sangat bole perasan. Tapi kebaikan sebesar alam terus tak ingat, bila isu merepek berlaku. Tak perlu la saya nak terangkan apa itu isu mrepek kat sini. Mereka ni bukan apa, suke makan semut banyak. Tula sebelum minum air taknak check kehadiran semut dulu kan. Pastu sume bende nak jadi lupe. Pastu myusahkan semua orang. Dah start mengarut la tu. Ampun.

Petang ni jugak, kelas master dah start. Kelas Dr. Hamdin. Satu kelas je lagi untuk sem ni. Mungkin senang saya nak manage. Tapi tak tau la apa akan jadi pertengahan semester ni. Saya hanya mahu yang baik-baik sahaja. Sebab tahun ni terlalu banyak perkara yang perlu saya fokuskan.


P/s: Perasan tak 2 3 hari ni, saya kerap pakai title post yang takda kaitan langsung dengan isi kandungan post. Sengalkan. Tajuk ke main lagi meroyan, cth ku tak ingin bersamamu lagi...mesti ada yang ingat saya mahu berpisah. Isk jangan sebut, simpang malaikat 44. I sayang die kaw-kaw tau. Mati hidup semula pon takkan jumpa orang yang sama mcm si-buah-hati-pengarang-jantung.








0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, January 08, 2011

Daun parsley Daun sup



Salam 1 Malaysia uolss,

Ecece tibe-tibe semangat kebangsaan terlebih pagi-pagi ni, al-maklumla semalam baru lepas mengajar bab Jepun menduduki Tanah Melayu semalam, Form 3. I like sejarah! Masa Form 1 hingga Form 3 dulu, AJK Sejarah memang saya conquer sepanjang tahun. Huhu...konon-konon scorer dalam kelas. Cepat muntah skg!

So datang opis ni nak buat ape ye? Perlu ke tanya soalan bijak mcm ni?? Starting semester ni saya tak minta pelepasan untuk hari Sabtu. Malas nak buat isu. Nanti senang mereka-mereka nak betah saya. Annoying kan perangai mcm ni. Salah yang sikit tu cepat sangat bole perasan. Tapi kebaikan sebesar alam terus tak ingat, bila isu merepek berlaku. Tak perlu la saya nak terangkan apa itu isu mrepek kat sini. Mereka ni bukan apa, suke makan semut banyak. Tula sebelum minum air taknak check kehadiran semut dulu kan. Pastu sume bende nak jadi lupe. Pastu myusahkan semua orang. Dah start mengarut la tu. Ampun.

Petang ni jugak, kelas master dah start. Kelas Dr. Hamdin. Satu kelas je lagi untuk sem ni. Mungkin senang saya nak manage. Tapi tak tau la apa akan jadi pertengahan semester ni. Saya hanya mahu yang baik-baik sahaja. Sebab tahun ni terlalu banyak perkara yang perlu saya fokuskan.


P/s: Perasan tak 2 3 hari ni, saya kerap pakai title post yang takda kaitan langsung dengan isi kandungan post. Sengalkan. Tajuk ke main lagi meroyan, cth ku tak ingin bersamamu lagi...mesti ada yang ingat saya mahu berpisah. Isk jangan sebut, simpang malaikat 44. I sayang die kaw-kaw tau. Mati hidup semula pon takkan jumpa orang yang sama mcm si-buah-hati-pengarang-jantung.








0 comments on "Daun parsley Daun sup"

Disable Right Click