Followers

Wednesday, January 19, 2011

Konflik Dalaman



Terasa macam susah je nak cari kerja skg kan?
I mean pekerjaan yang diimpikan yang kene denga taste,
Itula ada orang cakap jangan memilih,
Tapi saya still nak memilih jugak,
Pencarian masih tak berjaya,
Saya tak mahu PJJ lepas berkahwin,
And saya tak mahu terpaksa berulang jauh
KL - Seremban,
2 3 hari boleh tahan lagi kot,
Tapi kalau sampai 2 3 tahun??
Sendiri mahu ingatla



Tapi kalau tak kerja susah woo mahu menanggung kos sara hidup yang semakin tinggi ni,
I bukan anak dato ok,
Pencarian masih diteruskan


Mahu abiskan master secepat mungkin,
Arghhhhhh bertukar


*

*

*

*








:: Hilang dah ::


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, January 19, 2011

Konflik Dalaman




Terasa macam susah je nak cari kerja skg kan?
I mean pekerjaan yang diimpikan yang kene denga taste,
Itula ada orang cakap jangan memilih,
Tapi saya still nak memilih jugak,
Pencarian masih tak berjaya,
Saya tak mahu PJJ lepas berkahwin,
And saya tak mahu terpaksa berulang jauh
KL - Seremban,
2 3 hari boleh tahan lagi kot,
Tapi kalau sampai 2 3 tahun??
Sendiri mahu ingatla



Tapi kalau tak kerja susah woo mahu menanggung kos sara hidup yang semakin tinggi ni,
I bukan anak dato ok,
Pencarian masih diteruskan


Mahu abiskan master secepat mungkin,
Arghhhhhh bertukar


*

*

*

*








:: Hilang dah ::


0 comments on "Konflik Dalaman"

Disable Right Click