Followers

Monday, January 24, 2011

Naffnang tu ape?

Salam and salam sejahtera uolls,

Pagi tadi on da way pergi opis mcm biasa saya akan dengar radio HotFM lebih hangat dari biasa. Memang hangat pun topik pagi tadi. Tapi sayang tak dapat nak dengar dengan lebih lanjut. Saya stop takat mcm mana boleh kaut beribu ringgit untuk iklan naffnang. Sumpah saya tak tau naffnang tu nak guna mcm mana. Dulu saya ada register tapi saya tak reti nak manipulate itu ini. At last saya pergi button X kat atas. Fed up wei.

Gila kan pada blogger yang bole kaut sampai berjuta hinggit. Macam saya dengar pagi tadi, die ade interview redmummy. Pemilik blog tu cakap die amik masa dalam 3 tahun (if im not mistaken) untuk kaut naffnang beribu ringgit. Teringin la jugak nak jadi mcm tu. Huhu tapi hasil penulisan ntah apa-apa kan. Tak tau la mcm mana nak attract orang baca blog kita mcm Cik Fatin Liyana, Cik Nadia Bayu and Cik Irene Marcello buat kan. Tapi yang penting ketiga-tiga mereka ni memang cun melecun. Agaknya blogger yang cun melecun je kot bole femes and ada pembaca setia. Tak mcm i yang compang camping ni. Huhu. Dah la cite tak berapa nak best, buruk plak tu. Astaga. Sedar la diri wahai Fardilla Fawzi.

Tapi apa pun saya nak try la buat iklan naffnang ni. Mana tau dapat 20 atau 30 sen pun jadila. Boleh tambah duit kawen. Ahaks.

Annoying kan i ni....ampun ye.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, January 24, 2011

Naffnang tu ape?


Salam and salam sejahtera uolls,

Pagi tadi on da way pergi opis mcm biasa saya akan dengar radio HotFM lebih hangat dari biasa. Memang hangat pun topik pagi tadi. Tapi sayang tak dapat nak dengar dengan lebih lanjut. Saya stop takat mcm mana boleh kaut beribu ringgit untuk iklan naffnang. Sumpah saya tak tau naffnang tu nak guna mcm mana. Dulu saya ada register tapi saya tak reti nak manipulate itu ini. At last saya pergi button X kat atas. Fed up wei.

Gila kan pada blogger yang bole kaut sampai berjuta hinggit. Macam saya dengar pagi tadi, die ade interview redmummy. Pemilik blog tu cakap die amik masa dalam 3 tahun (if im not mistaken) untuk kaut naffnang beribu ringgit. Teringin la jugak nak jadi mcm tu. Huhu tapi hasil penulisan ntah apa-apa kan. Tak tau la mcm mana nak attract orang baca blog kita mcm Cik Fatin Liyana, Cik Nadia Bayu and Cik Irene Marcello buat kan. Tapi yang penting ketiga-tiga mereka ni memang cun melecun. Agaknya blogger yang cun melecun je kot bole femes and ada pembaca setia. Tak mcm i yang compang camping ni. Huhu. Dah la cite tak berapa nak best, buruk plak tu. Astaga. Sedar la diri wahai Fardilla Fawzi.

Tapi apa pun saya nak try la buat iklan naffnang ni. Mana tau dapat 20 atau 30 sen pun jadila. Boleh tambah duit kawen. Ahaks.

Annoying kan i ni....ampun ye.




0 comments on "Naffnang tu ape?"

Disable Right Click