Followers

Friday, January 07, 2011

Pak Man Tempe


Salam and pagi semua,

Akhirnya sampai juga hari Jumaat yang kebiasaanya ditunggu oleh sume orang especially budak-budak sekolah and orang dewasa yang bekerja. Huhu. Tapi esok saya keje. Cis penatnya rase.

Saya tak pasti la sampai bile hidup saya akan jadi macam ni. Cube bayangkan...

Isnin hingga Jumaat : 830-530 of course keje, malam buat tuisyen plak. Rase letih gile babs. Sumpah tak tipu.

Jadual kelas tuisyen:
Isnin: 9.00-10.15 pm
Selasa: 7.45-9.00 pm
Rabu: 7.45-9.00 pm
Khamis: 7.45-9.00 pm - 9.00-10.15 pm
Jumaat: 9.00-10.15 pm

Then Sabtu petang, 2.30-5.30 pm saya ade kelas master.

Ahad ::::: MASA UNTUK REHATKAN DIRI. Nak dating pon time ni jela.

Saya tak taula mcam mana saya nak susun masa saya untuk siapkan keje cybernetics, study subjek tuisyen, study master plus assignment yang bagai, and most important thing is THESIS. En Ali pesan supaya saya lebih berdisiplin untuk siapkan thesis. And akhir sem ni saya kene submit first draft.

And skg ni pon saya dah jarang ada kat rumah sewa. Asik menumpang je kan. Rase serba salah plak. Tak tau la sampai bile saya nak mcm ni. Semalam Kak Na umah sewa kol, die kate owner cakap banyak bil dalam peti surat. Padan muke. Selama ni asik nak harap saya sorang. Lagi pon peti surat tu memang takda kunci. Skg ni saya malas nak pikir pasal rumah sewa. Apa nak jadi, jadi la. Selama ni saya diamkan je pasal bil tu. Nak tengok respon diorng. Takda sape pon yang nak amik berat pasal melainkan saya. Lagi pon keje diorang relaks berbanding dengan bebanan keje saya. Wei pasal bil pon jadi isu ke??? Harus la.....korang apa tau. Saya yang menanggung.

Mode: Mengantuk tahap cipan,

P/s: Si pendek tanya saya pakai pencuci muka ape??? Lately dengar mcm-mcm pujian. Serius tak suke dengar pujian sebab kadang-kadang ntah betol ntah tidak apa yang orang cakap kan. Saya rela orang cakap saya tak cantik.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 07, 2011

Pak Man Tempe



Salam and pagi semua,

Akhirnya sampai juga hari Jumaat yang kebiasaanya ditunggu oleh sume orang especially budak-budak sekolah and orang dewasa yang bekerja. Huhu. Tapi esok saya keje. Cis penatnya rase.

Saya tak pasti la sampai bile hidup saya akan jadi macam ni. Cube bayangkan...

Isnin hingga Jumaat : 830-530 of course keje, malam buat tuisyen plak. Rase letih gile babs. Sumpah tak tipu.

Jadual kelas tuisyen:
Isnin: 9.00-10.15 pm
Selasa: 7.45-9.00 pm
Rabu: 7.45-9.00 pm
Khamis: 7.45-9.00 pm - 9.00-10.15 pm
Jumaat: 9.00-10.15 pm

Then Sabtu petang, 2.30-5.30 pm saya ade kelas master.

Ahad ::::: MASA UNTUK REHATKAN DIRI. Nak dating pon time ni jela.

Saya tak taula mcam mana saya nak susun masa saya untuk siapkan keje cybernetics, study subjek tuisyen, study master plus assignment yang bagai, and most important thing is THESIS. En Ali pesan supaya saya lebih berdisiplin untuk siapkan thesis. And akhir sem ni saya kene submit first draft.

And skg ni pon saya dah jarang ada kat rumah sewa. Asik menumpang je kan. Rase serba salah plak. Tak tau la sampai bile saya nak mcm ni. Semalam Kak Na umah sewa kol, die kate owner cakap banyak bil dalam peti surat. Padan muke. Selama ni asik nak harap saya sorang. Lagi pon peti surat tu memang takda kunci. Skg ni saya malas nak pikir pasal rumah sewa. Apa nak jadi, jadi la. Selama ni saya diamkan je pasal bil tu. Nak tengok respon diorng. Takda sape pon yang nak amik berat pasal melainkan saya. Lagi pon keje diorang relaks berbanding dengan bebanan keje saya. Wei pasal bil pon jadi isu ke??? Harus la.....korang apa tau. Saya yang menanggung.

Mode: Mengantuk tahap cipan,

P/s: Si pendek tanya saya pakai pencuci muka ape??? Lately dengar mcm-mcm pujian. Serius tak suke dengar pujian sebab kadang-kadang ntah betol ntah tidak apa yang orang cakap kan. Saya rela orang cakap saya tak cantik.



0 comments on "Pak Man Tempe"

Disable Right Click