Followers

Monday, January 17, 2011

Pelamin Anganku Musnah??



No no no title tak bagus ok,

Pelamin anganku tidak musnah sama sekali,

Doa banyak-banyak,

Bak kate amoi butik Oh Sayang, minta saya sembahyang banyak-banyak supaya tak hujan sebab saya buat pelamin kat luar,

Takut pelamin roboh kene pukul angin,

Sabar jela kan,

Kat sini ada beberapa contoh pelamin impian,




Cewah,

Berangan tu kan indah,

Memandangkan orang butik mintak contoh design amik kau saya pilih pelamin,

Terpulang la pada mereka mahu buat mcm mana kan,

Janji theme kaler tetap menepati citarasa






Simple but nice. Penggunaan bunga tak banyak tapi still nampak exclusive. Cume kerusi mcm tu tak disediakan. Saya hanya dapat kerusi couple tu je. Hope uolss bole paham apa yang saya terangkan.




Still the same. Concept yang sama. I like very much. Lihat kombinasi kaler purple and pink. Al maklum la mata i memang mata purple and pink.





Terus tercirit tengok. Sumpah chantek. Nak kaler mcm ni. Haa kerusi mcm ni jela yang i dapat. Tapi takpe i bole duduk rapat-rapat dengan Mr. Gemuk.
Gedik siot minah ni.









2 Kata-Kata Inspirasi:

Lala said...

suka pelamin yg simple jugak!! supaya guest tgk pengantin!hehe

Fardilla Fawzi said...

hehe tau takpe... lagi pun ni trend pelamin skg. Simple and sweet je....=)

Monday, January 17, 2011

Pelamin Anganku Musnah??




No no no title tak bagus ok,

Pelamin anganku tidak musnah sama sekali,

Doa banyak-banyak,

Bak kate amoi butik Oh Sayang, minta saya sembahyang banyak-banyak supaya tak hujan sebab saya buat pelamin kat luar,

Takut pelamin roboh kene pukul angin,

Sabar jela kan,

Kat sini ada beberapa contoh pelamin impian,




Cewah,

Berangan tu kan indah,

Memandangkan orang butik mintak contoh design amik kau saya pilih pelamin,

Terpulang la pada mereka mahu buat mcm mana kan,

Janji theme kaler tetap menepati citarasa






Simple but nice. Penggunaan bunga tak banyak tapi still nampak exclusive. Cume kerusi mcm tu tak disediakan. Saya hanya dapat kerusi couple tu je. Hope uolss bole paham apa yang saya terangkan.




Still the same. Concept yang sama. I like very much. Lihat kombinasi kaler purple and pink. Al maklum la mata i memang mata purple and pink.





Terus tercirit tengok. Sumpah chantek. Nak kaler mcm ni. Haa kerusi mcm ni jela yang i dapat. Tapi takpe i bole duduk rapat-rapat dengan Mr. Gemuk.
Gedik siot minah ni.









2 comments on "Pelamin Anganku Musnah??"

Lala on January 18, 2011 at 9:08 AM said...

suka pelamin yg simple jugak!! supaya guest tgk pengantin!hehe

Fardilla Fawzi on January 18, 2011 at 4:07 PM said...

hehe tau takpe... lagi pun ni trend pelamin skg. Simple and sweet je....=)

Disable Right Click