Followers

Friday, January 21, 2011

Pecah Tabung



Dah pukul berapa uollss. I oulls masih tak tidur lagi al maklum terlebih tidur siang tadi. Bila tido lewat, esok mula la liat nak bangun pagi kan. Tapi mata ni tak boleh nak lelap.

Migrain tibe-tibe datang bile memikirkan idea untuk dekorasi hantaran. Perggh bukan ko kawin lambat lagi ke?? Eh eh bukan hantaran untuk saya tapi untuk orang lain. Saya tolong buatkan je.

Siang tadi pergi cari bunga kat Mydin. Cari bunga kat Mydin?? Heloo ada ke bunga kat Mydin. Eh eh uolss ingat beli bunga kat Mydin takda kelas ke?? Bunga lebih cantek ok dari tempat sinun and harga berbaloi-baloi. Kes ni merujuk kepada Mydin Subang ye. Dalam banyak-banyak Mydin, Subang paling i prefer nak pergi. Kalau Mydin KL taubat i taknak pergi ok.

Nasib saya dah jumpa bunga yang dicari. Rasenya itulah pilihan yang paling terbaik setakat ni. Sape suruh pilih tema biru kan. Lain kali pilih la kaler merah ke?? Purple ke?? Cream ke?? Berlambak ok bunga kaler tu kat Mydin. Memang chantek-chantek sume. I tak tipu.

Barang yang lain tinggal nak beli polisterene bulat and ribbon besar je. Yang lain sume dah complete. Tapi design tu masih dijana lagi dalam kepala otak ni. Pening-pening. Nak buat mcm mana, mencari rezeki katakan. Skg tak kisah apa saja kerja saya amik asalkan mendatangkan lumayan. Lepasla jugak nak beli satu hantaran.

Tadi En Azli tanya berapa duit tabung kawen saya. Mati kot nak jawab apa. Duit tinggal sikit akibat sikap boros saya yang melampau. Haishhh bile la saya mahu berubah kan.

Anyone sape yang nak bagi buat hantaran??? Saya mahu tambah duit tabung saya. Huhu



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 21, 2011

Pecah Tabung




Dah pukul berapa uollss. I oulls masih tak tidur lagi al maklum terlebih tidur siang tadi. Bila tido lewat, esok mula la liat nak bangun pagi kan. Tapi mata ni tak boleh nak lelap.

Migrain tibe-tibe datang bile memikirkan idea untuk dekorasi hantaran. Perggh bukan ko kawin lambat lagi ke?? Eh eh bukan hantaran untuk saya tapi untuk orang lain. Saya tolong buatkan je.

Siang tadi pergi cari bunga kat Mydin. Cari bunga kat Mydin?? Heloo ada ke bunga kat Mydin. Eh eh uolss ingat beli bunga kat Mydin takda kelas ke?? Bunga lebih cantek ok dari tempat sinun and harga berbaloi-baloi. Kes ni merujuk kepada Mydin Subang ye. Dalam banyak-banyak Mydin, Subang paling i prefer nak pergi. Kalau Mydin KL taubat i taknak pergi ok.

Nasib saya dah jumpa bunga yang dicari. Rasenya itulah pilihan yang paling terbaik setakat ni. Sape suruh pilih tema biru kan. Lain kali pilih la kaler merah ke?? Purple ke?? Cream ke?? Berlambak ok bunga kaler tu kat Mydin. Memang chantek-chantek sume. I tak tipu.

Barang yang lain tinggal nak beli polisterene bulat and ribbon besar je. Yang lain sume dah complete. Tapi design tu masih dijana lagi dalam kepala otak ni. Pening-pening. Nak buat mcm mana, mencari rezeki katakan. Skg tak kisah apa saja kerja saya amik asalkan mendatangkan lumayan. Lepasla jugak nak beli satu hantaran.

Tadi En Azli tanya berapa duit tabung kawen saya. Mati kot nak jawab apa. Duit tinggal sikit akibat sikap boros saya yang melampau. Haishhh bile la saya mahu berubah kan.

Anyone sape yang nak bagi buat hantaran??? Saya mahu tambah duit tabung saya. Huhu



0 comments on "Pecah Tabung"

Disable Right Click