Followers

Thursday, January 06, 2011

Kelu tidak terkata...


Salam dan hai,

Hari ni letih semacam sebab semalam tido lambat pukul 330 am kot. Tak buat ape pon. Sembang-sembang dengan Nok Murni and Nok Nurul. Oh lupe nak bagitau, saya masih lagi menumpang teduh di rumah tumpangan saya. Mungkin kalo saya masih mampu untuk drive after kelas tuisyen saya balik Taman Medan la. Arini kelas tuisyen sampai pukul 1015 pm coz ade 2 kelas direct. Kesunyian hidup terubat apabila berada di sini. Cewah...poyos.

Erm pagi tadi ade kelas Western. Praktikal tak start lagi. So saya masuk chapter 1 teori. Pagi-pagi lagi dah kene marah dengan saya kan. Padan muke korang. Sape suruh bersidai lagi kat luar kan. After pom pang lecture, as usual sebelum nak abiskan kelas saya akan tanya kalo ade ape-ape soalan. Then mereka bole tanya nama penuh saya. Saya naik confius. Bukan ke saya ada bagi briefing minggu lepas dengan kelas yang sama.

Yang kelakarnya bila saya tanya sape nama lecturer yang minggu lepas, mereka cakap Norfardilla. Wei tu nama penuh saya kot. Ya Allah sengalnya diorang ni bole tak cam muke saya gara-gara saya pakai spec. Start minggu ni saya mahu biasakan diri pakai spec ke opis. Sampai macam tu sekali impact-nye kan. Kaedahnya la....

Berubah terus ke muke bile pakai spec kan? Kate new year, new look kan...

Sabor jela (petikan dari dialog Hantu Kak Limah Balik Kampung)




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, January 06, 2011

Kelu tidak terkata...



Salam dan hai,

Hari ni letih semacam sebab semalam tido lambat pukul 330 am kot. Tak buat ape pon. Sembang-sembang dengan Nok Murni and Nok Nurul. Oh lupe nak bagitau, saya masih lagi menumpang teduh di rumah tumpangan saya. Mungkin kalo saya masih mampu untuk drive after kelas tuisyen saya balik Taman Medan la. Arini kelas tuisyen sampai pukul 1015 pm coz ade 2 kelas direct. Kesunyian hidup terubat apabila berada di sini. Cewah...poyos.

Erm pagi tadi ade kelas Western. Praktikal tak start lagi. So saya masuk chapter 1 teori. Pagi-pagi lagi dah kene marah dengan saya kan. Padan muke korang. Sape suruh bersidai lagi kat luar kan. After pom pang lecture, as usual sebelum nak abiskan kelas saya akan tanya kalo ade ape-ape soalan. Then mereka bole tanya nama penuh saya. Saya naik confius. Bukan ke saya ada bagi briefing minggu lepas dengan kelas yang sama.

Yang kelakarnya bila saya tanya sape nama lecturer yang minggu lepas, mereka cakap Norfardilla. Wei tu nama penuh saya kot. Ya Allah sengalnya diorang ni bole tak cam muke saya gara-gara saya pakai spec. Start minggu ni saya mahu biasakan diri pakai spec ke opis. Sampai macam tu sekali impact-nye kan. Kaedahnya la....

Berubah terus ke muke bile pakai spec kan? Kate new year, new look kan...

Sabor jela (petikan dari dialog Hantu Kak Limah Balik Kampung)




0 comments on "Kelu tidak terkata..."

Disable Right Click