Followers

Friday, January 07, 2011

Ku Tidak Ingin Bersamamu Lagi....

Antara salah satu misi tahun ni yang di carry forward sokmo ialah proses penurunan berat badan. Sokmo tak berjaya sebab saya memang spesies yang kuat makan. Jarang la nak dengar cik dilla tak lalu nak makan. Mitos semata. Alamatnya dunia nak kiamat la tu. Nasib saya dipertemukan dengan spesies yang kuat makan jugak. I mean buah hati pengarang jantung, En Azli si kuat makan. Mati saya kutuk beliau terang-terangan. Gemuk-gemuk pon i tetap sayang jugak. So that why la saya tak kisah kalo badan saya naik sikit. Eh sikit??? Silap info ni. Bukan sikit tapi banyak la jugak.

Tapi yang best si buah-hati-pengarang-jantung tak kisah pon keadaan saya skg ni. Beliau hanya suruh saya maintain-kan je. Tapi aritu saya timbang berat saya dah turun 2 kilo dari tut tut tut....Eh eh mana bole bagi tau kat sini. Sungguh memalukan ok. Tapi okla. Maksudnya regime saya tak makan malam berjaya. Tapi lately regime tu kurang berjaya bile saya menumpang kasih di rumah tumpangan. Lagi satu sebab badan saya memang spesies cepat naik. Tapi lambat benor nak turun.

Saya kene maintain je sebab kalo berat dah cecah 60 ke atas itu memang mengundang padah. Sebab struktur tubuh ku agak tidak stabil di bahagian tut tut tut...again tak nak mention kat sini. Hanya yang mengenali ku sahaja tau. Huhu....seksi tuuuu....muntah skg....


So kene berusaha sekuat mungkin untuk maintain and turunkan lagi berat badan. Baru tadi makan McD. Kate buat research pasal fast food. Tengok-tengok saya yang lebih-lebih. Dalam sebulan bape kalo consume fast food product kan...kaedahnya la....






Ade sesiapa yang tak kenal dengan perempuan kat atas ni. Yes, Vanida Imran. Semakin lama die ni semakin cantik. Apa rahsianya...

Nak jadi mcm ni jugak. Semakin hari semakin cantik. Loya tekak saya bile cakap mcm ni...


Ingat dulu masa sekolah, ramai yang cakap muke saya mcam Vanida Imran. Masa dolu-dolu la. Tapi tidak skg. Skg struktur muka dah berubah dengan jayanya. I mean semakin chubby. Terima kasih kepada nafsu melantak-ku.

=)


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 07, 2011

Ku Tidak Ingin Bersamamu Lagi....


Antara salah satu misi tahun ni yang di carry forward sokmo ialah proses penurunan berat badan. Sokmo tak berjaya sebab saya memang spesies yang kuat makan. Jarang la nak dengar cik dilla tak lalu nak makan. Mitos semata. Alamatnya dunia nak kiamat la tu. Nasib saya dipertemukan dengan spesies yang kuat makan jugak. I mean buah hati pengarang jantung, En Azli si kuat makan. Mati saya kutuk beliau terang-terangan. Gemuk-gemuk pon i tetap sayang jugak. So that why la saya tak kisah kalo badan saya naik sikit. Eh sikit??? Silap info ni. Bukan sikit tapi banyak la jugak.

Tapi yang best si buah-hati-pengarang-jantung tak kisah pon keadaan saya skg ni. Beliau hanya suruh saya maintain-kan je. Tapi aritu saya timbang berat saya dah turun 2 kilo dari tut tut tut....Eh eh mana bole bagi tau kat sini. Sungguh memalukan ok. Tapi okla. Maksudnya regime saya tak makan malam berjaya. Tapi lately regime tu kurang berjaya bile saya menumpang kasih di rumah tumpangan. Lagi satu sebab badan saya memang spesies cepat naik. Tapi lambat benor nak turun.

Saya kene maintain je sebab kalo berat dah cecah 60 ke atas itu memang mengundang padah. Sebab struktur tubuh ku agak tidak stabil di bahagian tut tut tut...again tak nak mention kat sini. Hanya yang mengenali ku sahaja tau. Huhu....seksi tuuuu....muntah skg....


So kene berusaha sekuat mungkin untuk maintain and turunkan lagi berat badan. Baru tadi makan McD. Kate buat research pasal fast food. Tengok-tengok saya yang lebih-lebih. Dalam sebulan bape kalo consume fast food product kan...kaedahnya la....






Ade sesiapa yang tak kenal dengan perempuan kat atas ni. Yes, Vanida Imran. Semakin lama die ni semakin cantik. Apa rahsianya...

Nak jadi mcm ni jugak. Semakin hari semakin cantik. Loya tekak saya bile cakap mcm ni...


Ingat dulu masa sekolah, ramai yang cakap muke saya mcam Vanida Imran. Masa dolu-dolu la. Tapi tidak skg. Skg struktur muka dah berubah dengan jayanya. I mean semakin chubby. Terima kasih kepada nafsu melantak-ku.

=)


0 comments on "Ku Tidak Ingin Bersamamu Lagi...."

Disable Right Click