Followers

Wednesday, January 12, 2011

WoOoOoOwWw...

Wooooowww...(sila baca dengan harakat yang panjang)

Bila tengok pic kat bawah ni siapa yang tak kenal kan,

Saya terkejut badak ok, bukan takat terkejut beruk tapi badak ok bile tengok majlis si Elyana ni,

Memang class ok,

First time saya tengok video mereka dari CST Production bile rakan opis tunjuk kat saya,

Memang dah start berangan masa tu, nak majlis macam ni please....

Ko merayu mcam mana pon jangan harap nak dapat majlis mcm Elyana ni kan

Taknak cakap panjang, jom review pic mereka hasil ihsan dari danialhaikal photography dan blog Elyana,

Mana tau bole dijadikan sumber inspirasi,



So sweet...nak mcm ni jugak nanti...berangan sudah...



Jelita kan..sangat!




Ni majlis pernikahan. Sangat suka color baju and design baju die. Pitam tengok.




Cube tengok muka Elyana masa ni. Sungguh berseri-seri. Sumpah tak tipu. Ni baru betul seri pengantin...




Baju ni pon gojes jugak. Tapi i kureng warna merah mcm gini...




Bile tengok kaler baju ni dah bole tau from siapa kan. Mesti Lynda Rahim kan...



"Wuhhuu cantik kan muke i masa ni...jangan jeles"



Pitam 2 3 kali tengok. Pitam bangun pitam bangun...sengal




Kalau tak salah yang baju putih tu Datin Lynda Rahim kan...




Di singgahsana pelaminan nan indah...




Confius..mana satu pokok mana satu pengantin...=p
Ampun ye pengantin....Anyway pic ni memang chantek!









Dengar cite Elyana dah pregnant 4 minggu skg ni,

Wow pantasnya,

I seram uolss,

Ehem ehem,

Okla saya taknak drag lebih-lebih,

Uolss pikir la sendiri,

Huhu




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, January 12, 2011

WoOoOoOwWw...


Wooooowww...(sila baca dengan harakat yang panjang)

Bila tengok pic kat bawah ni siapa yang tak kenal kan,

Saya terkejut badak ok, bukan takat terkejut beruk tapi badak ok bile tengok majlis si Elyana ni,

Memang class ok,

First time saya tengok video mereka dari CST Production bile rakan opis tunjuk kat saya,

Memang dah start berangan masa tu, nak majlis macam ni please....

Ko merayu mcam mana pon jangan harap nak dapat majlis mcm Elyana ni kan

Taknak cakap panjang, jom review pic mereka hasil ihsan dari danialhaikal photography dan blog Elyana,

Mana tau bole dijadikan sumber inspirasi,



So sweet...nak mcm ni jugak nanti...berangan sudah...



Jelita kan..sangat!




Ni majlis pernikahan. Sangat suka color baju and design baju die. Pitam tengok.




Cube tengok muka Elyana masa ni. Sungguh berseri-seri. Sumpah tak tipu. Ni baru betul seri pengantin...




Baju ni pon gojes jugak. Tapi i kureng warna merah mcm gini...




Bile tengok kaler baju ni dah bole tau from siapa kan. Mesti Lynda Rahim kan...



"Wuhhuu cantik kan muke i masa ni...jangan jeles"



Pitam 2 3 kali tengok. Pitam bangun pitam bangun...sengal




Kalau tak salah yang baju putih tu Datin Lynda Rahim kan...




Di singgahsana pelaminan nan indah...




Confius..mana satu pokok mana satu pengantin...=p
Ampun ye pengantin....Anyway pic ni memang chantek!









Dengar cite Elyana dah pregnant 4 minggu skg ni,

Wow pantasnya,

I seram uolss,

Ehem ehem,

Okla saya taknak drag lebih-lebih,

Uolss pikir la sendiri,

Huhu




0 comments on "WoOoOoOwWw..."

Disable Right Click