Followers

Friday, January 21, 2011

Si Labu & Si Lobak


Masalah layout blog yang tak sudah-sudah....
And now saya amik langkah mudah ---> Lantak kau la labu, nak jadi mcm mana....
Layout yang ni pon kire ok la kan. Nanti kalo ade mood saya tukar lagi.
Susah la nak cari layout yang betul-betul kena dengan taste saya,
Saya dah cakap, saya memang sangat cerewet, pasal layout blog pon nak berkire kan.


Saya lebih suka background hitam sebab saya suke warna-warni,
Ada orang tak suke warna-warni, suka satu kaler je kan,
Konon untuk tidak serabut dan menyakitkan mata,
Lain orang lain citarasa kan,
Kalo background hitam senang saya nak carca marba kan entry saya ikut warna kesukaan bergantung kepada story yang ingin diluahkan,
Baru bile bace ceria je rase,
Ke saya sorang je meroyan rasa mcm tu???
Hahaha...


Saya selalu kene komen dengan kawan-kawan and terutama Mr. Gemuk,
Tengok saya pilih baju kurung sudah, taknak terang plak kaler saya pilihkan,
Mr Gemuk selalu cakap saya taste kampung,
Ok fine i memang orang kampung,
Takda unsur exclusive,

Exclusive Exclusove janji hati i senang,
Hahaha...



Ada satu perangai annoying saya yang sampai skg tak bole nak tepis,
Saya suke perli orang ckap kuat-kuat,
Bak kata pepatah "Sape makan cili die terasa pedas"
Memang sengaja cakap kuat-kuat bile si makan cili terasa kepedasannya,
Tapi bukan kategori mulut jahat ye uolls,


Kadang-kadang kene jugak buat mcm ni,
Letih la asik nak jaga hati orang je tapi hati kite takda sape nak jaga kan,
Tapi jangan tak tau cara i ni memang menjadi,
Siap ade si kaki repot bagitau kat si makan cili lagi,
Ooopsss astaga...
Hari Jumaat ni uolss tak baik menambah dosa,


:: Don't try this at home ::




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 21, 2011

Si Labu & Si Lobak



Masalah layout blog yang tak sudah-sudah....
And now saya amik langkah mudah ---> Lantak kau la labu, nak jadi mcm mana....
Layout yang ni pon kire ok la kan. Nanti kalo ade mood saya tukar lagi.
Susah la nak cari layout yang betul-betul kena dengan taste saya,
Saya dah cakap, saya memang sangat cerewet, pasal layout blog pon nak berkire kan.


Saya lebih suka background hitam sebab saya suke warna-warni,
Ada orang tak suke warna-warni, suka satu kaler je kan,
Konon untuk tidak serabut dan menyakitkan mata,
Lain orang lain citarasa kan,
Kalo background hitam senang saya nak carca marba kan entry saya ikut warna kesukaan bergantung kepada story yang ingin diluahkan,
Baru bile bace ceria je rase,
Ke saya sorang je meroyan rasa mcm tu???
Hahaha...


Saya selalu kene komen dengan kawan-kawan and terutama Mr. Gemuk,
Tengok saya pilih baju kurung sudah, taknak terang plak kaler saya pilihkan,
Mr Gemuk selalu cakap saya taste kampung,
Ok fine i memang orang kampung,
Takda unsur exclusive,

Exclusive Exclusove janji hati i senang,
Hahaha...



Ada satu perangai annoying saya yang sampai skg tak bole nak tepis,
Saya suke perli orang ckap kuat-kuat,
Bak kata pepatah "Sape makan cili die terasa pedas"
Memang sengaja cakap kuat-kuat bile si makan cili terasa kepedasannya,
Tapi bukan kategori mulut jahat ye uolls,


Kadang-kadang kene jugak buat mcm ni,
Letih la asik nak jaga hati orang je tapi hati kite takda sape nak jaga kan,
Tapi jangan tak tau cara i ni memang menjadi,
Siap ade si kaki repot bagitau kat si makan cili lagi,
Ooopsss astaga...
Hari Jumaat ni uolss tak baik menambah dosa,


:: Don't try this at home ::




0 comments on "Si Labu & Si Lobak"

Disable Right Click