Followers

Friday, January 14, 2011

Peti suara rosak


Salam Jumaat uols, penghulu hari sekalian alam.

Hari ni saya telah kehilangan peti suara. Ya Allah susahnya nak cakap kan. Semalam ok lagi. Mungkin sebab akibat kelas Food Studies. Yela students ramai sampai belakang dan malangnya microfon tidak disediakan seperti bilik kuliah saya semester lepas. Perit nak melontarkan suara ye tuan-tuan dan puan-puan. Ditambah plak memang tekak saya dah tak sedap masa tu. Mungkin pembengkakan tonsil akibat berkipas selalu. Ni la padahnya.

Sekejap lagi ada kelas, nasib la 1 jam je. Saya perlu menggunakan pendekatan berbeza dengan bagi tutorial je. Tak sempat lagi nak cover bab 2. Harap-harap sempat cover sebelum mid-term break. Dugaan di pagi Jumaat.


P/s: Yeayy esok balik Ipoh. Tapi kene terus pergi Teluk Batik sebab famili saya dah stand by kat sana untuk berkelah. Yuhuuu mandi laut....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 14, 2011

Peti suara rosak



Salam Jumaat uols, penghulu hari sekalian alam.

Hari ni saya telah kehilangan peti suara. Ya Allah susahnya nak cakap kan. Semalam ok lagi. Mungkin sebab akibat kelas Food Studies. Yela students ramai sampai belakang dan malangnya microfon tidak disediakan seperti bilik kuliah saya semester lepas. Perit nak melontarkan suara ye tuan-tuan dan puan-puan. Ditambah plak memang tekak saya dah tak sedap masa tu. Mungkin pembengkakan tonsil akibat berkipas selalu. Ni la padahnya.

Sekejap lagi ada kelas, nasib la 1 jam je. Saya perlu menggunakan pendekatan berbeza dengan bagi tutorial je. Tak sempat lagi nak cover bab 2. Harap-harap sempat cover sebelum mid-term break. Dugaan di pagi Jumaat.


P/s: Yeayy esok balik Ipoh. Tapi kene terus pergi Teluk Batik sebab famili saya dah stand by kat sana untuk berkelah. Yuhuuu mandi laut....

0 comments on "Peti suara rosak"

Disable Right Click